Idag är det en fantasidag… med de ömmande brösten och en rumpa som fått massor av pisk men ändå är som orörd virvlar fantasierna runt i slavinnans huvud.

Hon fantiserar om att få leva som Herrens slavinna helt och fullt. Den här fantasin är egentligen bara en förlängning av hur hon verkligen vill leva på riktigt… men med inslag som inte är realiserbara eller mer än vad hon skulle klara av i verkligheten.

Hon tänker på hur hon enbart ägnar sig åt det som Herren bestämt på dagar och nätter. Hon servar Herren praktiskt så som att tvätta och torka honom. Göra mat och servera. Hon äter efter Herren, han bestämmer om/vad/hur mycket hon får äta. Fokuserar på att tillfredsställa Herrens behov och önskningar, hennes egna önskningar har liksom smält samman med Herrens så att hon inte önskar något annat än Herren. Hon är bara hans redskap…och njuter varje sekund! Hon känner att hon gör mycket nytta för Herren. Herren piskar sin slavinna för sitt eget nöjes skull och för att slavinnan ska känna att hon är ägd. Hon är ständigt öm på rumpan, brösten och andra ställen efter Herrens piska. Han binder henne och använder hennes hål och hela hennes kropp precis hur han vill så att han blir tillfredsställd. Han använder i princip bara hennes mun och stjärt- hon har alltid kyskhetsbälte. Han gillar att binda hennes bröst och vara hård mot dem. Han förnedrar henne dagligen så att hon hela tiden känner skillnaden mellan att vara en fri person Och en slavinna. Han kissar på henne varje dag för att förnedra henne, hon vänjer sig aldrig. Utomhus gillar han att spruta i hennes ansikte och låta det vara kvar där, kanske säger han åt henne att smeta runt sperman med handen och sen slicka av fingrarna … han gör allt som man inte kan göra med en vanlig person. Alla hennes kläder är passande för en slavinna och valda av Herren. Hon har nog inga klädesplagg som inte framhäver brösten eller rumpan på något vis. Han låter henne vara vän med andra slavar och slavinnor som hon kan ha en gemenskap med och känna att hon är helt normal; de lever på samma sätt som hon fast de har kanske olika regler hos sina ägare. Hon har såklart inget privatliv och använder potta istället för toaletten. Herren bestämmer var pottan ska stå, han ändrar sig ofta. Det kan vara i badrummet eller köket eller ute på terrassen. Herren har tydliga regler för när hon ska duscha osv men hon får inte stänga dörren om sig. Hon har faktiskt regler för det mesta som hon inte redan lärt sig om hur Herren vill att hon ska göra i olika situationer. Hon vill inte annat än att vara en perfekt slavinna för Herren men misslyckas ibland. För det mesta räcker en tillsägelse för att hon ska skämmas och lära sig att göra rätt, men ibland kan det behövas någon annan bestraffning. Herren är bra på att belöna henne när hon gör rätt. Då får hon kanske sova med honom i sängen…eller så kanske han kommenderar en orgasm utan att hon samtidigt är mitt i smärta eller förnedring…eller så får hon känna hans kuk i sin längtande fitta…Herren längtar tillbaka till Romartiden när alla hade slavar…

Hon fantiserar om att vara Herrens djur. Att ha koppel när vi går ut. Och svansplugg under en liten klänning… Hon får uträtta sina behov ute i första hand. Hon får förstås inte prata. Hon äter ur hundskål och är alltid på golvet. Maten är passande för ett djur, det vill säga näringsriktig och lätt att äta ur skålen utan händer. Men inte nödvändigtvis god. Herren låter djuret äta hans egna rester från hans tallrik… Hon är naken hela tiden hemma -djur har ju inte kläder på sig. Sover i buren och är endel i den när Herren bestämmer även dagtid. Hon har släppt alla tankar på vad som är passande att göra eller inte, bara lyder Herren. Hon känner inte någon skam över vad Herren säger åt henne att göra – bara lyder och känner att allt som Herren vill är rätt. Herren uppfostrar sitt djur ganska hårt och lär djuret att göra rätt med olika bestraffningar. Han piskar djuret så att djuret lär sig. Men han ger även belöningar förstås, som att få suga Herrens kuk och slicka hans stjärt… Han lär djuret att agera på olika tecken som t ex att stanna i ett hörn eller komma till honom och erbjuda sina hål. Djuret har som alla andra djur drifter och är alltid kåt och visar att hon vill bli knullad. Herren har uppmuntrat det beteendet så att djuret alltid försöker ta på hans kuk och erbjuda sina hål. Hon suger villigt av Herren eller tar emot kuken i något av sina hål oavsett när eller var vi är… största belöningen för djuret är att få Herrens sperma, få svälja den…

Hon fantiserar om att vara Herrens leksak. Alltid längta efter att Herren ska vilja leka med henne. Vara söt och fin med smink och passande dockliknande kläder. När Herren inte behöver henne så väntar hon bara tills han vill leka igen. Hon tänker på hur han leker med hennes hål med fingrar, kuk och olika saker. Hon kan faktiskt inte tänka på annat än att bli lekt med! Herren visar upp sin leksak för andra och leker med den tillsammans med andra. Leksaken älskar att bli uppvisad som den fina leksak hon är! Han tar hand om sin leksak väl och vårdar den ömt. Tvättar den och ser till att den alltid är fräsch. Han smyckar sin leksak med piercingar eller annat som han tycker är fint. Hon får alltid ha bröstvårtorna uttöjda av smycken som blir allt större och grövre. Hon har alltid en buttplugg som smycke, men innan Herren tänker leka med henne byter han ut den mot en större så att hennes hål är redo för det han vill stoppa in där. På samma sätt har hon oftast en boll eller annat i munnen så att den hålls öppen. Leksaken är överförtjust över all uppmärksamhet – det enda den vill är att Herren ska vilja leka och visa sin leksak. Men det är ändå bara en sak som finns till för Herrens nöje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s