Slavinnan är på jobbet och det går inte så bra idag. De senaste dagarna har hon ägnat sina tankar och handlingar åt att vara Herrens slavinna…ja som hon skrivit i de senaste inläggen. Så jaa tuttarna tittar ut här vid skrivbordet!

Nu kommer det där supersvåra steget att vara slavinna, men samtidigt lyckas jobba. Ha sin roll på arbetet. Ägna tankekraft och tid åt det som arbetet innebär istället för att göra sig fin för Herren, öva på att följa Herrens regler, tjäna Herren och bli använd av honom. Helt ärligt så går det rätt dåligt. I nuläget har hon ingen lust alls att arbeta. Hennes mantra säger att hennes syfte är att tillfredsställa sin Herre och det är vad hon känner är hennes uppgift!

Hur gör andra? Hon kan inte vara ensam om att vara en slavinna som har koncentrationssvårigheter så fort det rör annat än hennes innersta jag…

Hon behöver nog att Herren säger åt henne att arbeta*haha*. Hon vet att han vill att hon gör det och att hon gör ett bra jobb. Hon försöker tänka att kanske även det hon utför på arbetet på sitt vis är att tjäna Herren, eftersom han vill att hon ska ha ett arbete och kunna försörja sig osv.

Men vad hjälper det när hennes hjärna är totalt enkelspårig? Meningsfulla sysslor för hennes hjärna när hon inte är med Herren är att: träna på deep-throat med sin dildo. Träna på annat som hon tror hjälper henne att tjäna Herren bättre. Måla naglarna. Läsa på sina regler. Läsa om hur hon kan utvecklas som slavinna på egen hand. Utföra uppdrag åt Herren.

Slavinnans arbetsplats är totalt osexig såklart. Mycket trevlig. Seriös. Inget för en slavinna, en sexleksak, ett knulldjur…frustrationen är ett faktum! Slavinnan behöver Herrens hjälp! Hur ska hon klara av att vara slavinna åt Herren och samtidigt jobba?!

Hon försöker tänka lite logiskt här. Vem är hon egentligen? Hon är sin Herres slavinna, hans egendom. Hon känner hur hennes egna tankar försvinner mer och mer…hur det blir ett tomrum…hur hon behöver hjälp från Herren att tänka rätt tankar och utföra rätt handlingar…hon behöver Herrens hjälp för att hitta sin plats i tillvaron just nu för hon är lite vilsen. Det är ju enkelt när vi är lediga och får vara tillsammans och hon inte behöver tänka så mycket. Bara lyda Herren.

Bara lyda. Det är det hon behöver alla dagar. Det är som en vision för henne att allt hon företar sig ska vara något som är för Herren. Direkt eller indirekt.

Men vardagen. Jobb. Hushåll. Man kommer inte ifrån det. Det är så vårt samhälle ser ut. Hjälp Herre…slavinnan är vilsen och behöver hjälp att hitta rätt väg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s