Slavinnan har fått Herrens hjälp nu att reda i sina tankar och hon har kommit ytterligare ett steg på vägen. Ett stort steg! Vägen som utmynnar i att hon helt släpper sitt ego och lever ett liv i lydnad. Där hon blir en förlängning av Herren i sina tankar och känslor – inte en fristående person. Där allt hon företar sig är en följd av Herres vilja på ett eller annat sätt.

Herren gav en mycket handfast hjälp på vägen och det är just det som är nyckeln, förstår hon efter mycket läsning och våra erfarenheter. Herren har fört henne långt utanför sin bekvämlighetszon för smärta under två dagar nu. Det har varit förlösande!

För slavinnan är detta främst en andlig utveckling till skillnad mot hur det verkar fungera för många andra som lever i någon form av relation med maktförskjutning. Åtminstone vad man kan läsa sig till på nätet så verkar anledningarna och syftena med maktförskjutning sällan inriktas på det andliga perspektivet utan bara ytliga motiv…ja främst sex. Istället för att hitta bloggar av riktiga slavar kan man till rejäl uttråkning läsa om hur den undergivna ska diktera villkoren för att få ut den njutning hen eftersöker från den så kallat dominanta parten. Inget fel i detta! (Även om slavinnan aldrig förstått hur man kan ha sex med vem som helst för att det är lite kul. Det har hon säkert tjatat om innan.) Men – man måste skilja på att leka och att vara.

För slavinnan är allt som Herren utsätter henne för en hjälp att släppa sitt ego och komma hem till sitt riktiga jag. Hur kan hon känna att hon innerst inne är en slavinna som hör hemma som någons egendom istället för en vanlig person? Hon vet inte och tror aldrig att hon kommer hitta anledningen. En sak är säker och det är att hon aldrig upplevt något som helst trauma i barndomen, annars kan man läsa att många präglas av en sådan upplevelse. Men en gång läste hon en intressant sak. Det som ens fantasier handlar om som barn, innan puberteten, visar på ens riktiga läggning och personlighet. Om man börjar intressera sig för bdsm eller annat som tonåring efter allt man ser på nätet så är det på sin höjd ett sexuellt intresse, inget som definierar en som person. Men om ens lekar och fantasier om maktförskjutning fanns redan långt innan dess så är det en del i personligheten. Skulle vara intressant om hon hittade något mer vetenskapligt belägg för den teorin.

Allt hon skriver nu låter så flummigt och hon är inte alls en flumperson – tvärtom. Men hon har inte riktigt de rätta orden för att uttrycka sig just nu. Dels är hon mitt i ett utvecklingssteg, dels är detta ovana tankar att sätta ord på. Hon pratar inte med någon om sånt här. Mycket handlar mer om känslor än logiskt tänkande. Som bekant är hennes hjärna snabb, men hennes känslor långsamma.

Faktum är att hon fått en fördjupad förståelse för varför det är viktigt med smärta, skam och förnedring. Det är metoder som Herren använder för att hjälpa henne att utvecklas. Att man måste ta steg utanför bekvämligshetszonen för att utvecklas är en regel som gäller i alla sammanhang. Men när man som slavinnan ägs av någon annan är det svårt att ta de stegen själv. Man vet ju inte själv vart man ska och vad nästa steg är. Ens Herre måste knuffa och dra åt rätt håll.

Självklart blossar starka känslor upp hos slavinnan. Det är nog därför hon kan läsa på nätet att endast den som nått en hög grad av personlig mognad kan vara ägare . Hen måste också förstå varför hen ska ställa upp regler, ge uppdrag eller utsätta sin slav för det ena eller andra. Hen måste ha ett mål och syfte som går långt utöver att ha kul.

Återigen hamnar slavinnan i tankarna om varför så många D/s-relationer avslutas snabbt och oftast för att D lämnar. Kanske för att den ena parten var en äkta ägare eller slav, medan den andre bara ville leka. Det är inte helt enkelt att veta själv ens när man går in i en relation.

En sak som hon hittat på nätet som är mer obehaglig är när människor drivs av hat och bitterhet. I synnerhet vissa D som tar ut upplevda oförrätter på någon annan person. Hon undrar vad man skulle kunna göra för att dessa personer skulle söka terapi istället för att ge sig på oskyldiga kvinnor och män. Hon tycker också det är obehagligt att se sådana förhållanden ute på stan. Senast igår i mataffären var det en kvinna som behandlade sin man på ett sätt som gränsade till psykisk misshandel. Mannen såg miserabel ut, stackare! Men vad kan man göra i stunden som utomstående?

Åter till slavinnans perfekte 😇 Herre. Hon undrar vad han har för fantasier som han vill förverkliga. Hon undrar vad han har för mål för slavinnan utöver att, som han säger, Äga henne fullständigt.

Igår yppade han för första gången någonsin att han inte är helt nöjd med henne. Han har pratat om att ta med henne på någon tillställning där han kan vara öppen med att han äger henne. Men han sa att hon inte är i fysiskt skick för att kunna visas upp. Hon behöver massor av träning och hon behöver gå ner i vikt.

Slavinnan vet inte hur hon ska förhålla sig till detta. Å ena sidan är hon glad över att Herren är ärlig och hon vet att han vill hennes bästa. Å andra sidan…vad synd att han aldrig sagt något förut. Under alla dessa år. Sen funderar hon över om han förstår hur åldern tyvärr inverkar på kroppen. Hon kan aldrig se ut som 25 igen oavsett hur många kilo hon lyckas tappa eller hur många timmar hon tränar.

Herren måste nog fundera över att lägga planerna på att ta med slavinnan ut på hyllan. För hon kommer nog aldrig att bli tillräckligt smal och snygg. Hon hoppas att Herren kan fortsätta älska henne på andra sätt. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s