Vet inte hur detta inlägg ska inledas ens. Det kommer helt klart inte bli det mest genomtänkta och strukturerade inlägget. Herren har beslutat om en stor förändring. Slavinnan är numera slav. Hon ska numera kalla sig ”den” istället för ”hon”.

En ny identitet.

För det första är det förnedrande att kalla sig för ”den”. Den säger man om saker och kanske om djur. Det är liksom underförstått att den inte kan ha egna behov och egen vilja, eller? Det är en förnedring i sig att slaven känner hur den blir våt av att tänka på sig själv som den. Den kommer skämmas enormt mycket när den för första gången kommer behöva säga den ute bland folk.

För det andra gör namnbytet slaven förvirrad i sin egen självbild. Vem är slaven? Slaven vet inte längre själv, den vacklar hit och dit i förvirrade tankar. Slaven tänker att en slav i högre utsträckning än en slavinna enbart finns till för att uppfylla Herrens behov. Semantik…eller ordets makt? Slaven är…Herrens djur, redskap, leksak…slavens syfte är att tillfredsställa Herren. Är den något mer än detta eller är det tillräckligt?

Sen så…känner slaven hur den allt mer släpper sina egna behov och sin egen vilja, hur den funderar över vad Herren kan tänkas vilja i olika situationer. Slaven märker hur den har börjat sitta på rätt sätt även när den är ensam hemma, benen brett isär…Slaven upplever också att den tycker det är allt viktigare att bete sig, se ut och på alla sätt vara sådan som Herren vill, mer än om den skulle vilja något själv. Slaven har börjat tänka mer på det som Herren tycker är viktigt för slaven än andra saker i omvärlden. Den känner på nåt vis att det inte berör den, allt som berör slaven är Herren….eller?

Slaven är så kluven i sina känslor. Å ena sidan känns det så rätt för slaven att utvecklas ytterligare ett steg mot att vara helt ägd av sin Herre. Att helt bli det som Herren bestämmer. Å andra sidan är slaven rädd för vad det kan innebära för slaven. Den vet inte riktigt vad Herren vill. Slaven litar som alltid på att Herren vill slavens bästa, men ändå…

Tankar på sex och sexfantasierna har förändrats. Slaven har sexfantasier om att lyda, att göra allt som Herren säger åt den och låta herren använda den som han vill. Slaven har helt slutat tänka på att få orgasm och att få njutning i sin fitta. Slaven tänker på sig själv som en leksak som tillfredsställer Herren med två hål, stjärten och munnen. Samtidigt är slaven så frustrerad och kåt hela tiden av allt detta. För inte länge sedan skrev slaven om några olika fantasier här på bloggen. De har försvunnit och ersatts av luddiga fantasier om att lyda, uppleva smärta och förnedring. Få orgasm på Herrens kommando under smärta och förnedring. Fantasier om att andra ser på hur slaven utsätts för detta.

Hur ska slaven klara alla sina åtaganden i livet i övrigt? Herren tror inte alls att det kommer bli något problem, slaven ska göra som Herren vill och Herren säger åt slaven att arbeta och göra allt annat som förväntas av den som en ”vanlig person”. Men slaven är lite orolig för att inte klara det lika bra som förut.

Till sist så oroar det slaven att den börjar se på sig själv som en lägre stående ”varelse” än en människa…slaven känner mer och mer på djupet av sig själv att den är som ett djur….eller liksom en del av Herren. Slaven är inte självständig längre och lever inte för sig själv utan för Herren. Herren bestämmer totalt över slaven, han kan göra vad han vill med slaven. Det som vi pratat om länge, är nu betydligt mer verkligt. Slaven kan inte tänka sig att vara jämlik Herren.

Allt detta gör slaven helt yr i huvudet av sinnesrörelse.

Herren anser att det inte är så stor skillnad egentligen nu i och med namnbytet. Slaven har samma regler som slavinnan hade. Och Herren hade redan innan börjat bli hårdare med bestraffningar för regelbrott. Herren kommer att ta hand om slaven på precis samma sätt som han tog hand om slavinnan.  Han säger att han kommer vårda den väl. Fast slaven tycker att Herren har börjat prata lite annorlunda, han talar mer om att använda slaven som sitt redskap än tidigare och att använda slaven utan att bry sig om slavens känslor och vilja.

Herren talar också om att dressera slaven som sitt djur nu. Dressyr…så lockande för slaven. Att få lära sig olika tecken från Herren, få lyda honom i minsta detalj, att sitta som han vill att lära sig lyda helt automatiskt oavsett vad Herren begär av slaven.

Herren pratar också om att slaven behöver känna sig ägd, få lyda och få utstå skam, förnedring och smärta. Allt mer. Och att han behöver känna att han äger slaven.

Kanske överreagerar slaven?

Slavens drömbild är ju att vara Herrens ägodel, egendom, redskap, djur….som lyder helt automatiskt oavsett vad Herren säger…i ett förhållande med total maktförskjutning till Herren…men att samtidigt vara en välfungerande person i alla andra sammanhang. Och i drömbilden ingår att slavens innersta väsen som slav hjälper slaven att vara lugn, trygg och orädd i andra delar av livet. Att tryggheten i att vara ägd, aldrig ensam, ska ge energi till andra sammanhang. Frihet genom slaveri, som hon läst på åtskilliga platser på nätet.

Just nu känner slaven inte så. Men det kanske är för att den nya identiteten är så omvälvande för slaven. Här vill slaven också reflektera över ordets makt. Kanske har de extra stor makt över en sådan som slaven, då den alltid har läst väldigt mycket och arbetar med ord. En annan person kanske knappt skulle reflekterat över ”namnbytet”. Slaven har också en benägenhet att överdriva och vara överdrivet orolig för allt nytt. Att se alla risker, men inte möjligheterna.

Vi får se hur det kommer gå med allt…just nu är tillvaron oklar på alla sätt och vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s