En helg som var lika härlig som helger alltid är med Herren. Men också nödvändig! Herren och slaven lagar efter läge och får inte så ofta egna helger tillsammans. Det gäller att utnyttja tillfällena. Under dessa intensiva helger utvecklas vi tillsammans på ett sätt som är omöjligt i vardagen.

Helgen gav slaven insikten att katastrofscenarierna som funnits i slavens huvud i och med ”namnbytet” var orealistiska.

Egentligen är allt som vanligt *suck av lättnad* .

Fast bättre! Ännu bättre än tidigare!

Slaven har fått mycket smärta av sin Herre denna helgen. Herren verkar allt mer inne på smärta? Både som en välförtjänt bestraffning (slaven ryser bara den tänker på ordet rotting – rottingmöbler kommer aldrig komma in i slavens hem!) för regelbrott innan helgen och som dressyr som Herren kallar det.

Att få bestraffning med rottingen är verksamt. det finns ingen möjlighet att glömma reglerna som slaven brutit mot eller glömt bort efter en stund med rottingen. Det är utom jämförelse det värsta redskapet som herren använder (och han har ändå rätt många olika redskap numera).

Att bli piskad som dressyr är också ytterst verksamt för slaven. Det är mildare än bestraffningen, men är nog så påtagligt. Slaven känner sig så ägd av Herren och på ett sätt känns det som att Herren och slaven aldrig är så nära varandra som i stunden efteråt.

Herren tycker att det är lite tråkigt att slavens hud tål så enormt mycket. Det blir på sin höjd rött. Av rottingen blir det märken, men dagen efter är de borta. Det är nästan omöjligt att få fram märken som stannar ett tag på slaven. Men det är rejält ömt i vilket fall!

Slaven vill lägga några extra ord om att få smisk på fittan. Det är så speciellt. Det är en ömtålig kroppsdel som man vanligtvis tänker behöver behandlas försiktigt. Att istället smiska den ger slaven nästan en utomkroppslig känsla, som att sväva iväg på nåt vis…även om Herren är försiktig blir smärtan så intensiv att slavens hjärna inte riktigt kan processa den.  Att Herren alltid kommenderar en orgasm när han smiskar fittan har också gjort att slaven blir alldeles våt bara av att tänka på smisk där.

Efter den här helgen har flera bitar fallit på plats hos slaven och det som innan helgen kändes lite oklart eller oroligt, är nu så harmoniskt igen. Det finns verkligen ingen Herre som slavens Herre…som kan ta hand om slaven så utomordentligt lyhört! Hela tiden ser till att slaven mår bra och får det den behöver, utmana slaven lagom mycket för att driva på en utveckling och samtidigt sakta in när det behövs.

 

Tack Herre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s