Slaven tänker och fantiserar mycket just nu. Är det värmen och den kommande semestern som triggar igång tankar och fantasier? Eller kanske att slaven för en gångs skull är utvilad trots att den jobbar, eftersom den jobbar hemifrån mycket?

Slaven fantiserar i varje fall extremt mycket om att andra ska veta att den är en slav och behandla den som det istället för att behandla den som en vanlig person. Att andra människor pratar med Herren istället för med slaven och behandlar slaven ungefär som Herrens djur. Tänk om det vore möjligt att vara ute bland folk kopplad och med bara bältet på. Herren leder slaven i kopplet. Om slaven beter sig illa, kan Herren ge den smisk utan att någon tycker det är konstigt utan istället att det är bra att Herren uppfostrar slaven.

Mer i verkligenheten så fantiserar slaven om att slaven ska behöva visa öppet att den har kyskhetsbälte. Tänk om det gick att ha på jobbet och i alla möjliga sammanhang. Slaven tänker på att ha kläder som kan visa kanten på bältet. Den funderar över hur många som skulle förstå vad det är? Som så många gånger förr, funderar slaven över hur många kvinnor i landet som har kyskhetsbälte. Det borde i vilket fall vara fler än det är, för det är en underbar känsla att ha det. Känslan att det är ens älskade man som bestämmer över tillgången till kroppen liksom…slaven bara älskar den känslan. Vad skulle slaven svara om någon frågade om bältet? Slaven tänker så mycket på att få olika chanser att vara öppen med hur vår relation är, att vara stolt över att ha en ägare som älskar den så mycket att han vill ta fullständigt ansvar för slaven.

Slaven tänker också mycket på att Herren skulle ta mindre hänsyn till slavens vilja.  Den fantiserar om att Herren tvingar slaven att visa att den är en slav på olika sätt även när slaven absolut inte vill. Och att han tvingar slaven att vara naken eller ha kläder som gör att andra ser de stora bröstsmyckena även när slaven inte vill. Det är underliga fantasier kanske, men slaven fantiserar om att Herren säger nej till det som slaven ber om och att slaven måste göra saker som den ber om att få slippa.

Saken är att det här är tankar med stor anknytning till verkligheten. När Herren säger nej eller när slaven måste göra nåt den inte vill, när slaven får känna mer smärta än den vill eller blir förnedrad, då blir slaven så undergiven mot Herren och känner en stor lycka sen. För det mesta är slavens vilja ett uttryck för att ha det bekvämt…men det är inte det som gör slaven lycklig i det långa loppet. Slaven kommer bli lycklig av att helt lyda Herren utan att tänka själv så mycket!

Slaven känner faktiskt att den behöver bli ordentligt utmanad just nu. Den är nära att ta ett kliv mot att bli mer sådan som Herren vill, men behöver herrens hjälp för det. Hoppas på tid i helgen för sådana aktiviteter…

Bröstpiercingarna är en sådan sak som slaven verkligen hoppas att Herren vill utveckla. Att slaven så ofta som möjligt ska ha de fantastiska smyckena som tänjer bröstvårtorna…slaven skulle vilja ha dem varje dag så stor del av dagen som möjligt. Det vill slaven öva på, det känns meningsfullt och som att det blir till nytta och nöje för Herren. Och sen ha stora ringar vid tillfällen som Herren bestämmer. Här fantiserar slaven om att tänja piercingarna så att den kan ha tjocka ringar som tål belastning… Herren skulle kunna dra i dem om han ville, det skulle vara underbart. Tydligen tål inte såna smala piercingar som slaven har nu särskilt mycket.

Buttplugg, analkulor och annat analt tänker slaven på också just nu. Den har inte behövt ha något i stjärten på länge och det känns väldigt skönt. Stjärten trivs bra när den får vara ifred. Det känns naturligt! Men när Herren har använt slavens hål mycket och regelbundet, när slaven haft buttplugg väldigt mycket och ofta, då tycker slaven att det känns bäst. När Herren regelbundet använt slavens stjärt så blir det som att den behöver mer och mer och stjärten känns tom när den inte är fylld av nåt…slaven kan inte hjälpa att den då börjar fantisera om att få allt större saker i stjärten, att ha dem längre tid, oftare….slaven känner alltid som att den är extra undergiven Herren när det känns så. Det är återigen känslan av att slaven inte bestämmer över sin egen kropp – att den är Herrens egendom att göra vad han vill med. Slaven styr inte över hur kroppen reagerar, det är Herren som gör det…faktiskt är stjärten det tydligaste exemplet på detta. Nästan allt annat på slavens kropp reagerar i enlighet med slavens hjärna så att säga, men inte stjärten. Slaven skäms och känner nej medan stjärten säger nåt annat…Det som känns sämst är faktiskt när Herren använder slaven analt bara ibland. Då är det inte skönt alls och känns liksom bara fel. Det är i och för sig information till Herren också som går att använda förstås.

Hm, nu måste den ju ta ytterligare ett liknande exempel. Att få riktigt mycket smisk på fittan är något som slaven inte vill, men som gör slaven så våt och ger starka orgasmer…det kanske finns fler exempel om den tänker efter.

Det finns en vision för slaven som är såhär: Identifiera sig själv som Herrens slav, djur och leksak.

Slaven är redo för att ta ytterligare kliv mot visionen nu om Herren vill. Den är redo att släppa lite till av sina gamla invanda spår om att den är en självständig människa som ingen ska bestämma över!

Ett tydligt tecken är att slaven nu accepterat och känner sig bekväm med att tänka på sig själv som ”slav” och ”den”. Det kom plötsligt, som så ofta när det gäller slavens utveckling. Utvecklingen är ingen jämn uppförsbacke mot ett mål utan en trappa…ja, en trappa med gropar och hål dessutom där slaven lätt faller tillbaka ibland. Men när slaven är uppe på ett nytt trappsteg infinner sig närmast eufori som påverkar slavens känslor för Herren enormt mycket på ett positivt sätt.

Slaven ber Herren: hjälp, lär, träna slaven att vara mindre människa och mer av det som Herren vill: slav, djur, leksak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s