Slaven funderar över Herrens fantasi om att bli tillfredsställd av flera kvinnor samtidigt. Slaven är besviken på sig själv för att den är så svartsjuk. Den kommer nog aldrig klara av att ha med en annan kvinna och inte heller klara av en vetskap om att Herren var med flera andra kvinnor när slaven inte var med.

Är det synd om Herren i så fall? Han väljer såklart själv om han t ex skulle vilja bli av med slaven för att få uppleva den fantasin. Efter såhär många år känner Herren sin slav utan och innan. Han vet vad den klarar!

För slaven är sex så direkt och ofrånkomligen förknippat med kärlek. Klart man kan fantisera, om vad som helst enligt slaven. Titta på porr om man vill – slaven anser att man där bör hålla sig till lagens gränser. Men att involvera sig intimt med en annan människa på riktigt är en helt annan sak. Man både ger och tar emot så mycket när man har sex med någon, mycket mer än det rent fysiska.

I det förgångna har slaven haft diskussioner med människor som anser att sex inte alls hör ihop med kärlek. Att ha sex med nån är kul och skönt och kan tydligen jämföras med att se på film ihop. Slaven och de personerna har alltid fått dra slutsatsen att vi helt enkelt inte kan förstå varandra. Slaven skulle vilja kunna förstå deras resonemang!

Om man har en kärleksrelation med någon men sex inte är något som man delar uteslutande med den personen, vad har man då som är unikt tillsammans? Praktiska saker om att man bor ihop eller äger en bil tillsammans? Är det lika unikt för en kärleksrelation som att man helt ger sig åt varandra, helt blottar sig? Eller räcker det med platoniska känslor för ett förhållande? Intressant tanke – slaven tycker det skulle likna vänskap mer då.

Frågan är om man kanske kan ha sex med någon utan att blotta sig. Kan man se den andra personen som ett redskap för sin fysiska njutning bara? Inte blanda in känslor eller tankar?

Hur blir det om man har sex med någon man ser som ett redskap? Kan man hysa respekt för den personen ändå? Slaven har svårt att se respekten i att använda en person istället för att ha sex med sig själv, på egen hand.

Kan man tänka att man delar en kul upplevelse ihop? Vi är tillbaka i tanken om att blotta sig, sin själ… det gör man inte om man går på konsert tillsammans med nån. Eller annat Vadsomhelst förutom sex. Kanske är det möjligt att ha sex på ett oengagerat sätt ungefär på nivå när man tar en fika med någon. Slaven förstår inte hur det skulle gå till dock. När slaven är upphetsad är det jättestarkt känslor involverade! Det är omöjligt att vara upphetsad på en ”lite lagom” nivå.

Är det möjligt att koppla loss sin själ från kroppen för vissa människor kanske? Så att det som händer kroppen inte berör sinnet liksom? Intressant tanke. Det skulle kunna vara en ledtråd.

Sen har vi en annan aspekt. Slaven blir äcklad av tanken på att typ dela kroppsvätskor med nån den inte älskar. När man älskar någon så har man överseende med alla skavanker, men hos andra ser man dem tydligt. Hur kan man bli tänd av nån med bilringar eller konstiga utslag, dålig lukt, svettiga händer eller annat ofräscht om man inte har en stark känslomässig koppling till personen? Hur stor chans är det att träffa på en person med perfekt kropp? (Ja just det – 0% chans!)

Och ja, då kommer vi till slutklämmen här. Slaven inser att alla dessa tankar kan vara ett skydd mot att ingen skulle vilja ha en trekant (eller annan sex utan känslor) med slaven. Eftersom slaven är rätt gammal, ser sliten ut, har konstiga fläckar och slapp hud. Dessutom dåligt hår (tyvärr medfött!). Om man tänker att man inte vill något så skyddar det mot att bli bortvald. Så har slaven gjort genom hela livet utan att förstå det själv. Nu förstår den. Insikten är tuff. Nästan omöjlig att acceptera.

Om Herren nu skulle få med slaven på att tillfredsställa honom ihop med nån annan kvinna så skulle det vara den Ultimata förnedringen och det slutgiltiga beviset på att slaven inte duger.

Sen en sista tanke: Sak=utbytbar. Är det ens möjligt att älska en sak? När slaven tänker efter – när sa Herren senast att han älskade slaven egentligen?

Den känner att den har blivit en värdelös sak 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s