Så less på kriser. Så trött på att känna sig värdelös och sämre än alla andra.

Längtar så mycket efter att må bra och vara glad. Inte ett par dagar utan några veckor! Lite stabilitet!

Det som andra slavar skriver om, att de känner en sån frihet i att vara ägda, att ha en Herre som tar hand om dem…Att de hanterar sina känslor och vad det verkar enkelt kommer över känslor av svartsjuka när deras Herre vill ha flera ”lekkamrater”. Hur gör de?!?!?!

Slaven kan inte känna så. Att vara ägd är ytterligare en arbetsuppgift på nåt vis. Ytterligare en dimension på allt slaven har att göra varje dag.

Slaven kan inte hantera sina känslor genom att stänga in dem och visa lagom mycket för att vara ärlig men ändå balanserad så som en Herre vill. Slaven kan inte bearbeta svartsjuka genom att höja sin egen självkänsla och bli trygg som andra skriver att de till synes så enkelt gör. Totalt omöjligt. Slaven är fången i sina känslor.

Slaven förstår att den har helt fel förhållningssätt, men förmår inte ändra det själv och inte heller med professionell hjälp. Den måste leva med sig själv så som den tyvärr är.

Får se om den kommer kunna känna den där frihetskänslan någon gång. Det hade varit så intressant att ha någon annan undergiven att prata med, någon som känner den där frihetskänslan. Få höra mer om hur det känns, hur hen kom dit, vad som gör att hen känner så, hur hen lyckas bearbeta alla känslor och tankar.

Men slaven känner ju en sådan konkurrens från alla andra undergivna personer. Den känner sig säker på att Herren skulle vilja ha dem istället för slaven. Så det är omöjligt att ha någon fungerande kontakt i nuläget. Om det ändå vore så att det fanns någon annan undergiven som inte var ung, vacker, vältränad, lyckad och lycklig! Slaven känner sig så ensam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s