Nu gäller det att hålla förväntningarna nere på en realistisk nivå! En barnfri helg har eventuellt uppenbarat sig, vilket gör att slavens förväntningar rusar i höjden med en rymdrakets hastighet.

Slavens fantasier vet inga gränser (som alltid). Den fantiserar om att

…vi kommer ha ett mentalt förhållningssätt hela helgen som gör att Herren riktigt känner hur han äger slaven och slaven känner att den är ägd av Herren. Slaven fantiserar om att lyckas lyda exakt så som Herren vill precis hela tiden och att hela tiden känna glädje och njutning i det. Att inte känna ett motstånd mot att lyda!

…den kommer få vara naken – hela helgen utom om vi går ut förstås.

…vara i buren – mycket och länge samtidigt som den förstås fantiserar om att vara väldigt nära Herren hela tiden *haha* . Det där med buren är verkligen svårt. Är det bestraffning eller belöning att vara där? Svårt att säga faktiskt, det är både och på samma gång. Så mycket känslor som slaven får av att vara inlåst i buren. Det känns tryggt samtidigt som det är läskigt att inte veta när den får komma ut. Den fantiserar om att vara tvungen att vara längre i buren än den själv vill, att få mat där och så…men i verkligheten så vill den vara ute nära Herren efter ca fem minuter efter att ha kommit in där. En riktigt jobbig sak är att vara i buren på natten om Herren snarkar. Det finns inget som slaven kan göra åt det då på håll. det är inget mindre än tortyr!

…bli bunden, kanske ha bundna bröst också om vi är ute. Det är något speciellt med att vara bunden medan Herren använder slaven och medan Herren gosar med slaven. Det är också speciellt att vara bunden medan man sover.

…Herren kommer ta hand om den omtänksamt och kärleksfullt men också hårt – som alltid! Slaven behöver känna sig älskad särskilt efter att Herren har förnedrat den eller piskat den. Den tänker på att vara öm i alla sina hål efter att Herren har använt dem…tänker på olika leksaker som Herren nästan aldrig använder eller kanske aldrig har använt!

…få smisk och bli piskad (önskar att den hade ett annat ord här, piskad låter lite väl hårt faktiskt). Men den tänker på att få känna den där underbara maktlösheten, att Herren bestämmer helt över den och bestämmer hur mycket den ska klara av.

…kanske kommer Herren att massera den och kanske får den återgälda massagen. Det var så länge sen vi använde massagebänken! Slaven kommer ihåg när den masserade Herren och han somnade. Han tyckte det var så skönt.

…få träna på något som Herren tycker att slaven behöver bli bättre på! Detta tänker den på mest av allt nästan. När den är duktig och får beröm av Herren så njuter den så mycket! Slaven vill kämpa och sen klara av något som den tycker är svårt! Bli utmanad och utvecklas.

njuta tillsammans ska inte underskattas

Slaven längtar som sagt efter att bli utmanad av Herren…att få göra saker som utvecklar slaven! Men den vet samtidigt att balansgången är så svår. Herren måste hålla sig precis på gränsen för att inte slaven ska ramla ner i kriskänslor. Men den är så sugen på det som Herren brukar prata om – att dressera slaven.

Slaven längtar efter samtal med Herren. Samtal som leder oss framåt i vår relation, som för att ännu närmare varandra…

Slaven tänker mycket på sitt känsloliv. Den verkar faktiskt känna känslor starkare än de flesta andra. Känslorna kommer som en oväntad storm, det är omöjligt att värja sig. Slaven är bra på att hämta sig (oftast) men har några riktigt jobbiga timmar varje gång. Den har inte koll på exakta triggers, även om vi numera vet några saker som är svåra att hantera känslomässigt för slaven.

Undrar om det finns något man kan göra för att lugna mer känslorna redan innan stormen kommer? Tänk om man kunde ta ett steg utanför sig själv medan stormen är där och bara avvakta – inte prata, skriva eller agera på sätt. Sen när känslorna lugnat sig – DÅ kan man tänka igenom allt och se om det ens är något att agera på. Vi får se om slaven kommer lära sig bättre sätt att hantera olika känslor på, den försöker i varje fall. Slaven beställde en bok som ska vara jättebra för att hantera svartsjuka. Vi får se hur den är när den någon gång kommer från USA.

Slaven är så motiverad att jobba på sin självkänsla. Den såg en intressant illustration om självkänsla. Låg självkänsla är som ett tomt hål inuti som behöver fyllas. Man jagar efter påfyllning utifrån, men påfyllning utifrån gör bara att ännu mer läcker ur hålet. tomrummet behöver fyllas på inifrån för att kunna fyllas. Bilden kändes talande för slaven, men den undrar över hur man ska kunna fylla på inifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s