Vi fick en överraskning från https://sexleksaker365.se/ . Så spännande och oväntat!

Två saker kom det och den första recenserar slaven med Herrens input här nu. Det var denna: https://sexleksaker365.se/produkt/ballgag-with-nipple-clamps/

Herren blev genast förtjust, medan slaven tänkte att vadå, vi har ju både ballgag och nipple clamps sen tidigare fast var för sig?

Bollen var intressant, den var hårdare än de som slaven fått ha tidigare men med hål i. Det gjorde att man kunde andas bra och att saliven rann ut bättre än med varianterna utan hål i. Den kändes jättebra, helt enkelt! Slaven föredrar nog faktiskt denna av alla de olika ”gagsen” (eller vad man ska kalla det?) vi har. Det är helt klart den som är bekvämast att ha länge.

Klämmorna var ju vanliga klämmor, men att de satt fast uppe vid slavens mun med kedjor gav en oväntad twist: när man bara sitter eller ligger still så är kedjorna slaka och man tänker inte så mycket på dem. Men när man måste röra sig så spänns en eller båda plötsligt och då blir det en rejäl skjuts på smärtan i bröstvårtorna. Att slaven har sina piercingar gjorde förstås smärtan extra intensiv (beroende på hur herren satte fast klämmorna…). Mycket användbart för och uppskattat av Herren!

Man ser på fotot att slaven är rätt spänd med uppdragna axlar. Om den hade kunnat visa ögonen också, syns det att den har bra ont på fotot. Den fick till slut krypa till korset och be Herren (så gott det gick med bollen i munnen) ta bort klämmorna.

Herren var överförtjust i denna nya leksak! Slaven tycker att den gav oväntat mervärde jämfört med att ha ball-gag och nipple clamps var för sig. Allt som allt en välkommen ny bekantskap i vår leksaksbyrå…

Jo, vi fick en sak till. Den kräver en hel del av slaven och recension kommer så småningom…

Alltså, slaven älskar när Herren använder olika leksaker! Herren verkar också gilla det, men har svårt att komma ihåg leksakerna ibland, tror slaven?

Sen får man komma ihåg att Herren själv räcker väldigt långt *puss*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s