En underbar helg är till ända. Vi har haft det så underbart. Underbart är ordet för dagen! Slaven har återigen dåligt minne från allt som hänt. Den börjar känna igen när tillståndet i huvudet förändras och den liksom ”försvinner” allt mer. Det blir allt svårare att tänka klart. Det är helt fantastiskt. Slaven är då enbart i nuet och flyter med. Dagen efter vaknar slaven upp extra pigg på nåt sätt.

En annan mysig sak var att suga Herrens kuk utomhus. Det älskar slaven att göra, när den känner sig säker på att ingen ser. Det är väldigt tufft för den när det är i områden som frekventeras av mer människor. Så skamfyllt! Men i slavens fantasier har Herren tränat den att gå ner på knä och suga omedelbart när Herren vill, oavsett omgivning.

Framförallt så har vi pratat så mycket denna helg. Slaven älskar när vi pratar om vårt förhållande, hur det utvecklats under årens lopp och vad som kan bli steg framöver. Det är fantastiskt hur långt vi ändå har kommit! Det är som Herren säger en resa vi gör tillsammans.

Slaven skulle säga att det allra viktigaste vi har lärt oss är att kriser alltid kommer (slaven är en extrem känslomänniska) och att de går över (snabbt, på några timmar oftast). Herren är numera bra på att ta det lugnt och bara påminna slaven om att krisen kommer gå över…

En annan sak som känns fantastisk är att slaven allt mer accepterar att Herren har sista ordet…att han är den som bestämmer i slutändan även om han lyssnar mycket på slavens förslag och argument. Slaven upplever att den har börjat vila i att vara ägd på ett nytt sätt den senaste tiden. Lugn och harmoni …så känns det. Kan det finnas en bättre tillvaro än en som är lugn och harmonisk? Det tycker inte slaven i varje fall.

Slaven har haft sina ny bröstsmycken några dagar. De gör att bröstvårtorna är väldigt ömma, förhoppningsvis så vänjer bröstvårtorna sig så småningom. Det är svårt att låta dem vara ifred. Slaven tycker att de är så fina! Varje gång den byter kläder måste den titta på dem. Slaven känner sig så fin också. Samtidigt tänker den att de stora ringarna är som ett tydligt tecken på att den är ägd…

Slaven längtar så tills Herren kan leka med ringarna…

Kanske spelar de nya ringarna in, eller så är det allt annat underbart i helgen, men slaven har så härliga fantasier nu ikväll. Den tänker mycket på att ha likadana ringar runt handleder och fotleder som den har runt halsen. Det vore enormt sexigt.

Men faktiskt…när slaven tänker efter! Den ständiga lilla smärtan och obehaget från ringarna påverkar slaven så att den känner sig mer undergiven är vanligt. Och fantiserar mer. Helt klart är det så!

Slaven fantiserar just nu om att Herren tränar den att kunna svälja hans kiss… det känns sjukt förnedrande att tänka på. Slaven tänker på hur Herren börjar med att kissa på slaven i duschen kanske, eller i badkaret. Den tänker hur på den måste gapa… hur det är helt omöjligt att svälja utan att kräkas. Hur den får öva …mycket… och efter lång tid tycker att det är helt normalt att gapa när Herren behöver kissa…hur Herren lär den att be om det… Hur han bestraffar slaven om den spiller…

Det är ett vanligt inslag inslagens fantasier – att något som ”ordentliga människor” aldrig skulle göra genom en massa träning blir normalt för slaven. Detsamma gäller när den fantiserar om att vara klädd och smyckad på ett vis som inte ordentliga kvinnor skulle vara. Allt detta har nog sin grund i att slaven är en väldigt ordentlig person i sitt offentliga liv eller hur man ska kalla det.

Slaven tänker på sitt mantra…smärta, skam och förnedring är bra för den. Jaa så är det!

En annan sak som slaven fantiserar mycket om just nu är hur Herren dresserar den som sitt djur. Dresserar den att göra olika saker på kommando eller tecken. Det känns upphetsande att tänka på. Att tänka på att allt mer lyda Herren och bara lita på att han ser till att allt blir bra. Inte ens ha en egen åsikt vad bra innebär.

En tredje sak som slaven fantiserar om är hur det skulle vara om den fick smisk varje dag. I nuläget är det inte alls realistiskt. Den tänker att om det vore möjligt så skulle slavens undergivenhet och förmåga att lyda Herren öka exponentiellt nästan. Det behöver varken vara hårt eller mycket smisk; det är den mentala biten som slaven är ute efter! Den mentala komponenten är alltid det viktigaste för slaven!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s