Slaven har så starka känslor av undergivenhet nu. Den har på senaste tiden blivit allt mer tillfreds med att vara Herrens ägodel och att tänka på en framtid där Herren bestämmer allt mer känns bra och helt rätt. Slaven kan inte tänka sig att göra något mot Herrens vilja eller ens något som han inte vet om.

Det finns dock en sak som slaven har tänkt på länge, som vi aldrig kommer riktigt i mål med. Eller mål och mål, vad är ens målet…det kan ju växla över tid. Men det är en sak där slaven inte vet riktigt hur Herren tänker.

Det gäller möbler. Det vill säga hur möbler används. Slaven har länge haft en diffus känsla av att en slav inte borde använda möblerna hemma när den är ensam eller tillsammans med bara Herren, ja alltid när det är möjligt. Borde inte en slav vara på golvet mer, som ett djur?

Men samtidigt är det ju så mysigt när vi sitter i soffan tillsammans! Vi kan pussas och ta på varandra. Vi är riktigt nära och pratar. Slaven tror också att Herren tycker om att ha slaven riktigt nära i soffan.

Detsamma gäller i köket. Slaven har mycket tankar på att en slav borde äta ur skålen på golvet. Och att en slav inte borde få använda bestick. Egentligen borde slaven äta efter Herren, så att slaven kan passa upp på Herren bättre när han äter. Den är faktiskt hemskt dålig på det nu. Den skulle vilja öva på det! Slaven älskar ju att servera Herren och passa upp på honom! En fantasi hos slaven är att servera Herren och hans vänner, klädd på lämpligt vis….alla vet att Herren äger slaven och Herren visar det tydligt.

Slaven har ett minne från förra sommaren när vi var i stugan och åt frukost…Herren satte sin fot på slavens huvud när den åt och den fick mat över halva ansiktet… det var en sådan förnedring för slaven! Herren har aldrig pratat om det efteråt, undrar om han kanske inte gillade den känslan som det gav honom så mycket.

När vi äter så pratar vi ju så mycket och hela måltiden kan kännas som ett förspel… Det kanske skulle spolieras om vi inte satt vid samma bord och åt samtidigt?

Samtidigt känner slaven ett allt större behov av att känna ojämlikheten mellan Herren och slaven. Den har ett behov av att så ofta som möjligt få bevisat inför sig själv att Herren äger den och bestämmer över den. MEN den tänker att vad den själv behöver är rätt oviktigt; det viktiga är att Herren är nöjd och tillfreds!

Det viktigaste är som alltid den mentala delen av dominansen. Men fysiska, faktiska omständigheter kan stärka detta. Eller mildra, beroende på vad Herren vill för stunden.

Ja, det här är något som slaven funderar på idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s