Alltså – slaven måste bara skriva ner sin knasiga dröm från i natt. Såhär i efterhand är den galen på så många olika plan.

Slaven drömde att den skulle spela in en porrfilm med kollegor från jobbet. Den som vet var slaven jobbar, tycker detta är extra roligt eftersom det innebär att minst en av de medverkande är präst *haha*. Det verkade vara någon slags gruppaktivitet för grupputveckling…

Temat för filmen skulle vara hantverkare på 1800-talet. Bara det liksom! Kan någon tänka sig en porrfilm med det temat?

Mannen som stod för idé och manus berättade extremt långrandigt och utförligt och visade olika rekvisita och slaven sa bara ”herregud” om och om igen och skrattade jättemycket och sa att detta är inte möjligt att göra till en erotisk film överhuvudtaget. Varpå slaven fick en utskällning av en präst som sa att man inte får vanvörda Guds namn på det sättet. Vi var tre kvinnor och fyra män som skulle göra filmen.

Miljön var i en gammal verkstadsliknande lokal, där en av männen skulle arbeta som skomakare. Det var basen för handlingen. Känslan var ungefär som man tänker sig en svensk tv-serie från 80-talet om det gamla bondesamhället. Dvs totalt amatörmässig, händelsefattig, grå och urtråkig.

Slaven trodde att allt var en skämt tills den förstod att det faktiskt var på allvar och att det förväntades att slaven skulle delta i filmen. Den tänkte på hur orimlig tanken var och började gå in i något slags chocktillstånd och gapskratta medan de andra blev allt mer upprörda över slavens uppkäftiga beteende. De andra tyckte tydligen att detta var en utmärkt idé.

Kvinnorna lämnades ensamma medan männen gick iväg och slaven blev tvungen att klä av sig. Sedan skulle den ha på sig något annat som var passande för temat i filmen, men de kläderna kom aldrig fram. Den kvinnan som bestämde mest i filmprojektet sa olika elaka saker om slavens kropp och beklagade att slaven hade en sådan ordinär f*tta som inte kunde göra någon man särskild glad.

Sen vaknade slaven som tur var ur detta som skulle kunnat sluta som en mardröm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s