Ja, slaven funderade länge på en rubrik, men kom inte på någon fyndig idag. Så det blev rakt på sak istället.

Slaven vill skriva om oralsex. Ge – och få.

Herren vet att slaven bara älskar att ge … att suga Herrens kuk, slicka hans stjärt och använda munnen på olika sätt. Häromdagen när slaven sög och slickade och Herren sa åt slaven att komma…det var en stark orgasm. Det var underbart.

När slaven ser Herrens kuk så tänker den genast på att den skulle vilja suga. Visst, den kan bli öm i munnen och tungan och behöva vila några dagar, men den tröttnar aldrig på att suga Herrens underbara kuk.

Slaven skulle också vilja klara av att bli mer knullad i halsen. Det är svårt, men det är väl bara att öva och öva och öva. Herren älskar det och slaven likaså. Fast den är alltid lite orolig för att inte kunna andas. Att andas är viktigt för slaven. Den tycker också att det är jobbigt när den nästan kräks förstås.

Men sen då, att oralsex…att bli slickad. Det måste slaven gå med på, eftersom Herren bestämmer. Men det kommer så hemska bilder i huvudet hela tiden. Slaven får tankar om hur det skulle vara att slicka en fitta och när den tänker på det så vill den helst kräkas. Kanske den skulle klara av det under knivhot, men inte med mindre än så. Fittor är sjukt äckliga och luktar ofta väldigt ofräscht. Ibland om man är på ett gym, så kommer det kvinnor som luktar så starkt om sitt kön att man känner det på över en meters avstånd. Ibland på jobbet finns det kvinnor som luktar genom alla kläder till och med. Huuu…gräsligt!

Det kvinnliga könet ser också äckligt ut. Slaven kan inte tänka sig att behöva sticka in sin tunga mellan dessa äckliga, geggiga veck. Man kan se hur äckliga de ser ut i duschen, många har ett galet stort tjockt fettberg – även kallat venusberg…många har stora bruna, tjocka, veckiga formlösa …ja, som köttslamsor…som hänger ner mellan benen. Slaven gör sitt bästa för att undvika att titta förstås. Den undviker också att tänka på hur den själv ser ut. Slaven får diskret gå iväg en bit.

En gång i en tidning var det en gynekolog som berättade att de flesta män är väldigt renliga av sig. Kvinnor däremot är inte så himla bra på att tvätta sig. På nätet kan man läsa män som skriver att de flesta kvinnor luktar kiss och är ganska ofräscha. De tvättar sig inte ordentligt. Det finns också någon konstig missuppfattning bland kvinnor att deras kön är ”självrengörande”. Ja visst, det stämmer ju för de inre delarna, men absolut inte för de yttre! En gång testade slaven att tvätta sig med kokosolja som skulle vara så himla bra. Tydligen kallas det ”fittglitter”. Haha! Den stanken som blev efter det vill slaven helst förtränga.

Slaven tvättar sig förstås varje dag och rakar sig också eftersom Herren vill det. Men den ska inte sticka under stol med att den faktiskt har svårt att ta på sig själv. Bara det äcklar slaven.

Så, när Herren vill slicka slaven så får han såklart det. Men det är mentalt jobbigt för slaven. Den har väldigt svårt att njuta av det. Den blir avtänd av sina egna tankar om hur det skulle vara att bli tvingad att själv slicka som den inte klarar av att skjuta ifrån sig. Så överlag är sex inte så njutbart efter det heller. Och att behöva kyssa Herren efteråt är ett riktigt straff. Värre än rottingen.

Något av det värsta som kan hända är att slaven måste suga kuk medan den blir slickad. Då blir det trevliga sammankopplat med något hemskt och i slavens huvud blir det total förvirring. Den försöker koncentrera sig enbart på kuken – ibland går det men ibland inte alls.

Slaven vill gärna att Herren ska veta detta.

Här är den.

2 reaktioner på ”Oralsex!

  1. Hej Slav-syster!
    Som jag skrattar av igenkänning när jag läser din blogg. Helt underbar!
    Jag känner igen väldigt mycket av dina tankar och bli väldigt nyfiken på dig, och på er dynamik då er relation är så lik vår. Jag är också en ”grupp 7 slavinna”, med min Herre i Stockholm. Jag bor i Umeå men försöker komma ner så ofta det går. Vore kul att prata med dig (/er) om du/ni vill ha kontakt med en annan slavinna/ett likasinnad par. Jag skriver min kik adress i Mailfältet så kan du säga hej ifall du vill. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s