Ungefär så rankar slaven relationen med Herren. 1% från perfekt. Det är verkligen ytterst lite som inte gör slaven alldeles yr av lycka när den är med Herren.

Idag såg slaven Herren genom fönstret. För slaven är han den mest attraktiva personen i hela världen. Tänk att Herren vill ha slaven!❤️ Han såg så klok och koncentrerad ut där han satt framför datorn. Slaven kunde inte låta bli att vifta och ha sig för att se när han skulle upptäcka slaven. Bara det att Herren inte såg upp från sitt arbete en enda gång…är det kanske Herrens dåliga syn som är den där 1% från ett perfekt förhållande?

Nej, såklart inte… att Herren är halvblind är både praktiskt och charmigt. Praktiskt för att slaven alltid har en förklaringsmodell som funkar när Herren inte beter sig som slaven tänker att han ska göra. Herren fäller inte ner toalocket? Han såg nog inte att det var uppfällt. Herren har fem öppnade, nästan fulla, burkar kapris i kylen? De burkarna är ju jättesmå, såklart han inte ser dem! Herren har hål i mössan? Slaven både ser och kan laga hålet…om Herren vill. Älskade Herre.

Herren är en äkta epikuré, medan slaven är nära släkt med Luther. Eller jaa…Herren är ovedersägligen förtjust i sexuella utsvävningar. Så han uppnår inte full pott som epikuré ändå. Är det där slaven saknar 1%?

Nä, såklart inte. Våra sexuella utsvävningar är nära himmelriket!

Den där 1-procentaren får nog bli en följetong med fortsättning en annan dag, för nu är det godnatt för slaven! Det har Herren bestämt. 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s