Vidare till nya utmaningar…så brukar man säga när man ska byta jobb. Särskilt personer som blivit uppsagda eller utköpta 🤣 brukar säga så.

Slaven ska såklart inte alls vidare från sin Herre! Men igår sa Herren att slaven nu behöver utmanas som slav. Ja! Herren har som alltid rätt. Slaven är redo för att utvecklas nu och mycket nyfiken på hur det ska bli. Den tänker sig en fördjupad relation på något vis…den längtar så efter att kunna tillfredsställa Herren än bättre än nu.

Slaven har legat vaken endel inatt. Den har varit så kåt helt enkelt att den inte Har kunnat sova. Har tänkt på hur den får tillfredsställa Herren och hur Herren tränar den att göra saker som Herren vill. När slaven berättade för Herren, fick den genast order om att sätta in en buttplugg. Så nu är det buttplugg på jobbet. Underbart!

Den tänker mycket på tecken. Skulle det inte vara givande om Herren lärde slaven lite fler tecken för olika handlingar? I nuläget kan slaven bara komma på ett och det är ett tecken som Herren gör som betyder att slaven ska ta på kuken.

Funderar dock över hur små, subtila tecken som slaven skulle kunna upptäcka. Det kan ju inte vara att Herren typ kröker ringfingret på vänster hand…sånt skulle slaven nog inte upptäcka. Den har så fullt upp med allt möjligt hela tiden, både i huvudet och i verkligheten.

En annan sak som slaven har tänkt på är att den saknar att läsa och lära sig mer om att vara slav. Den hittar inget nytt på nätet längre. Alla böcker som den har läst om bdsm har varit urdåliga. Det kanske inte är så konstigt att goda skribenter väljer att skriva böcker som har en större målgrupp *skratt* och att böcker om D/s (både romaner och mer fackinriktad litteratur i brist på ett rättvisande begrepp) är tunna, hafsiga och med ointressant språk.

Det är också så att 99,9% av allt man kan läsa riktar sig till nybörjare. Inget väcker längre nya tankar hos slaven. Den har ändå vilat från allt läsande i flera månader innan den igår surfade runt lite. Men kanske är det bara rätt inspiration och mindset som saknas. En annan dag kanske slaven kan få ut något av samma sajter som den idag är less på.

Eftersom slaven är erkänt duktig på att googla, tror den att den har hittat det mesta som finns på engelska i varje fall… eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s