Slaven kom att tänka på hur den har förändrats över tid när det gäller kåthet…vad den blir upphetsad av. Vad den fantiserar om. När det läser listan på exempel själv så blir den faktiskt lite chockad. Herren har förändrat slaven extremt mycket, lite i taget utan att slaven har uppmärksammat det själv.

Det här är ju bara några exempel. Det finns faktiskt mycket som är lika nu som förr också, som slaven tycker är precis lika trevligt nu som då.

Förr: den blev upphetsad av att tänka på att någon man blev intresserad av slaven, tyckte att slaven var snygg/sexig och förförde slaven…tog den med storm, haha. Nu: slaven blir upphetsad av att tänka på att Herren tvingar den att göra saker som den skäms över, som den inte vill göra.

Förr: Slaven tände på att locka män, se hur de blev kåta…(det gör nog nästan alla unga kvinnor). Nu: slaven tänder på att vara Herrens redskap för Herrens njutning.

Förr: slaven kunde fantisera om sex med alla möjliga män. Nu: slaven fantiserar om Herren och att Herren låter andra män använda slaven utan tanke på slavens vilja.

Förr: Slaven onanerade ofta och fick orgasm efter orgasm. Men var ofta inte riktigt tillfreds efter orgasmerna ändå. Nu: slaven onanerar ofta men får aldrig orgasm och är i perioder ständigt kåt och tänker på sex jättemycket.

Förr: slaven kunde använda en dildo ibland, men inte tillsammans med någon man. Tänk så skämmigt. Nu: slaven bara längtar efter Herrens alla mängder med redskap och leksaker.

Förr: slavens erogena zoner var brösten och fittan. Nu: slavens erogena zoner är…framförallt hjärnan faktiskt. Men i princip hela kroppen.

Förr: slaven ville bestämma lika mycket som mannen den hade sex med. Nu: slaven har ingen tanke på att bestämma något alls när det gäller sex. Den bara lyder.

Förr: slaven tyckte det var pinsamt att prata om sex. Nu: slaven pratar gärna om sex.

Förr: slaven skulle hellre dött än att be en man göra något särskilt under sex. Nu: slaven vill lära sig be om saker som Herren önskar som innebär smärta eller förnedring för slaven.

Förr: slaven skulle blivit arg om något gjorde ont. Nu: slaven blir kåt av smärta när det är något som Herren njuter av.

Förr: slaven tänkte att sex skulle innebära att den fick njutning. Nu: slaven tänker att sex innebär att den lyder Herren och ger honom njutning. Detta låter konstigt! Trots detta så längtar slaven efter sex mycket mer nu är förr och får ut mycket mer av sex för egen del både känslomässigt och fysiskt. sex är viktigare för slaven nu än förr.

Förr: slaven visste vad den hade för gränser när det gällde sex. Nu: slaven kan inte tänka sig att ha någon gräns för sex med Herren.

Förr: slaven skulle blivit arg och gått därifrån om någon försökt göra något förnedrande med slaven. Nu: slaven ser förnedring som en naturlig del av sex och blir kåt av det.

Förr: slaven skulle blivit jättearg om någon försökte tvinga slaven till nåt. Nu: slaven längtar efter att bli tvingad att göra saker mot sin vilja och blir kåt av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s