Slaven funderar på ritualer. Kanske skulle den må bra av fler sådana? Den har en ständig längtan efter att vara slav fullt ut just nu.

Ritualer tydliggör dynamiken på ett stabilt och konsekvent sätt, tror slaven. De är alltid likadana, går att lära sig och ger förhoppningsvis det resultat man är ute efter – att maktförskjutningen är kännbar för båda parter.

Vad slaven vet, har vi endast en ritual och det är i duschen. Och den är mycket välfungerande. Nyligen påbyggd med nya moment, men likväl – den känns enkel, tydlig och ändamålsenlig.

Slaven tvättar Herren med eller utan duschsvamp (det var längesen Herren ville ha svamp nu?). Slaven tvättar så kuken och pungen noga och suger kuken. Efter det tvättar slaven Herrens stjärt noga, med ett finger i Herrens anal. Den slickar stjärten ordentligt. (Slaven älskar att slicka Herrens stjärt mer och mer, den förstår inte att den kände sig så förnedrad i början av att göra det!) Så sätter sig slaven ner och Herren kissar på den och i dess mun. (Slaven längtar efter att öva mer på att svälja Herrens kiss!) Efter detta så torkar slaven Herren ordentligt. Och till sist så får slaven en egen stund i duschen för att tvätta och raka sig.

Det här är en fantastisk ritual! Den tar inte lång tid, upprepas ofta. Är ändamålsenlig. Gör att vi båda känner oss nöjda – Herren får service och slaven får se service. Slaven älskar den!

Funderar över om det finns något annat vi skulle kunna göra som en ritual?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s