Idag har slaven en massa tankar på grund av olika händelser.

Den tänker på att vara vanlig. Slaven är väldigt vanlig. När man möter slaven på jobbet eller på stan eller i ett annat sammanhang, så tänker nog alla att ”det där är en vanlig kvinna”. JA, det stämmer! Slaven är som de flesta kvinnor i slavens ålder.

När slaven var yngre, tänkte den att den var ovanlig, inte som alla andra. Den hade svårt att passa in. Den hade lite svårt att anpassa sig själv till olika sammanhang, tyckte den. I efterhand så ser slaven att den redan då var väldigt vanlig. Väldigt lik andra tonårstjejer i beteende, känslor, tankar och intressen. Den var inte alls konstig eller ovanlig, som den kände sig. Samtidigt så är såklart varje människa unik.

Även som vuxen har slaven egenskaper som gör att den nästan aldrig hittar kvinnliga vänner; det är ju slavens stora sorg. Men med all terapi som slaven har gått i under årens lopp, har den insett att den ändå är helt vanlig. Den är inte ensam om att ha svårt att hitta vänner och den har faktiskt inte en enda utstickande egenskap som torde verka avskräckande på andra. Terapeuten kliar sig i huvudet och säger att slaven verkar vara en fantastisk vän att ha, det finns verkligen ingenting som slaven bör ändra för att passa ihop med andra kvinnor. Ett mysterium helt klart. Men ändock – slaven är vanlig. Till och med normal.

OK, då kommer vi till relationen med Herren. Slaven tror att inte heller den är särskilt ovanlig egentligen. Det som är ovanligt är nog att vi samtalar extremt mycket om precis allt och att vi strukturerar upp relationen lite tydligare än de flesta. Nästan alla relationer som man får en liten inblick i har en part som bestämmer mer än den andra. Oftast är det kvinnan som bestämmer, även om det sker i det fördolda och till stor del omedvetet. Inte sällan manipulerande. Slaven tror att det här omedvetna eller rent av manipulerande maktspelet i relationen oftare leder till slitningar än om man gemensamt är helt öppna om hur maktförhållandet är i relationen. Alternativt leder det till att partnern med mindre makt ger upp och anpassar sig efter den andre, medan man gemensamt håller lögnen om att båda är exakt jämställda vid liv.

När det så slutligen gäller sex, måste slaven tillstå att vårt sexliv till stor del är vanligare än vanligt. Vi är två människor som älskar varandra och äskar med varandra. Vi har inte gruppsex, vi är inte swingers. Vi åker inte på sexsemestrar till de berömda orterna. Vi tittar inte ens på porr, något som verkar ingå i de flesta förhållanden idag. Slaven har sexfantasier, precis som alla andra vuxna människor. Vi har sexleksaker, men det är knappast våra köp som gör att alla sådana företag verkar blomstra under pandemin. Vi har helt vanligt sex med den uttalade fördelningen att Herren bestämmer vad vi gör när vi har sex och att han tar ansvar för att det blir bra för oss båda. Vilket han gör med bravur!

Så, varför känns det då som att vi måste hålla detta hemligt och att andra skulle provoceras av hur vi har byggt vårt förhållande? Hur kan någon som läser bloggen tycka att vi är extrema på något sätt? Slaven fattar faktiskt inte det alls. Slaven förstår inte heller varför någon skulle tycka att vårt förhållande är extremt. Det enda som är extremt är nog att vi kallar oss Herren och slaven! Snarare är det i andra bloggar man kan hitta extrema intressen när det gäller sex. Slaven läser om hookups med flera okända kvinnor som man har vilt sex med en natt för att aldrig ses igen. Eller om par som medvetet letar upp andra par att bara ha sex med utan att ha minsta lilla känsla, bara som skön grupponani på något snett vis. Eller andra som är besatta av att få dickpicks från läsarna. Vem har som intresse att titta på okända mäns könsorgan liksom? Är inte det mer extremt än något som Herren och slaven gör?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s