Slaven har fått göra en helt ny sak. Lära sig ett helt nytt sätt att tillfredsställa sin Herre. Den älskar det! Det är så spännande att upptäcka helt nya saker! Särskilt som den rannsakade vårt sexliv i förra inlägget och insåg att det är vansinnigt vanligt och medelmåttigt. Fast, ska tilläggas: slaven struntar i om det är medelmåttigt. Det som är viktigt är att vi gillar det och är nöjda!

När Herren överraskade slaven med en strap-on efter att slaven hade masserat Herren , visste inte slaven vad den skulle säga först. Skulle den skratta? Bli rädd? Men nä, den kände sig faktiskt omedelbart öppen för att prova.

När den hade fått på sig selen…så tänkte den på att det var som att den hade fått en snopp! Den höll i dildon och tänkte för ett ögonblick på att så känns det för alla killar, de har en grej att hålla i, haha. Det kändes extremt underligt. Nästan lite löjligt. Den fick sova med selen på sig. Efter ett tag så började den fundera över om detta betyder att Herren egentligen vill ha sex med en kille? Herren sa att slaven såg så porrig ut. Slaven kände sig kluven i tre delar – porrig, patetisk och förnedrad.

Dagen efter fick slaven testa att sätta på Herren. Att slaven hade på sig en huva och inte kunde se något alls, gjorde nog att upplevelsen blev lite annorlunda. Den fick känna sig fram med ett och sen två fingrar i Herrens anus med glidmedel. Sedan fick den på känn hitta rätt med dildon…men det var betydligt enklare än den trodde. Får väl säga att Herren var väldigt tydlig med gensvar också!

Själva rörelsen var oväntat naturlig också och det var i ärlighetens namn lite kul att få uppleva hur det är att vara på andra sidan så att säga. Herren verkade njuta rejält! Slaven blev kåt och glad men hade ett pyttelitet sting hela tiden av de dåliga tankarna om att Herren kanske innerst inne vill ha en riktig man som sätter på honom?

Efter en stund kom även en annan tanke och känsla in. Slaven var i det här läget verkligen ett redskap för Herrens njutning. Den fick ju inte ut något själv rent fysiskt av det hela. Fast Herren hade tryckt in en väldigt stor sak i slavens stjärt först som den hade inne hela tiden. En sak som är lite väl lång, som känns så extremt mycket hela tiden, sådär på gränsen till att göra ont. Herren sa åt slaven att komma, och den fick en riktig fontänorgasm. Då kände den en våg av förnedring som höll i sig ett bra tag.

Herren var snart nöjd och sade snabbt åt slaven att vända på sig och sprutade i slavens mun.

Ah, slaven är helt tagen efter denna nya upplevelse.

Så blandade känslor.

Efter ett långt samtal, kände slaven nog att den ändå kan tro på Herren när han säger att han inte vill ha en kille…eller? Duger slaven? Den är ändå en aning osäker.

Att kunna ge sin Herre en sådan ny typ av njutning känns fantastiskt. Slaven längtar faktiskt efter att göra det igen. Den fantiserar nu om att den är Herrens sjuksköterska som behöver undersöka Herrens vitala kroppsdelar grundligt och sedan ge honom invändig behandling…mmm…tyvärr är slaven lite för liten, annars skulle den vilja hålla i Herrens kuk samtidigt…men så långt kan den förstås inte nå. Men jaa, slaven känner sig väldigt lekfull idag! Hoppas Herren vill leka mycket sen!

Men längtan efter att ge och leka är blandad med förnedringen i att enbart vara Herrens redskap. Den känslan är lite jobbig för slaven. Slaven blir kåt av det…och skäms över att den blir kåt…och tycker samtidigt att det känns rent jobbigt. Det är just den där tanken om att redskap är någon man byter ut ibland. Att slaven inte skulle vara unik för Herren utan utbytbar.

Herren har överlag varit betydligt hårdare än förut mot slaven de senaste dagarna. Slaven har blivit ledsen och det har gjort ont. Herren har fortsatt fast det har gjort ont. En liten stund, sen slutar han. Han vill utmana slaven att klara mer och mer.

När det är jobbigt och precis efteråt, så känner slaven att den absolut inte vill klara mer och mer av vad det än vara månde. Men efter ett par timmar, så känner den ett allt större behov och längtan efter att bli just utmanad av Herren och att få göra mer och mer för honom. Att bli mer och mer använd, hårdare och mer utmanande på alla sätt som ger Herren större tillfredsställelse. Slaven är aldrig så kåt som dagen efter att den blivit öm typ överallt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s