Idag fick slaven en utskällning av Herren. Eller ja, utskällning är nog att ta i…men en skarp tillrättavisning i varje fall. Illa nog för den känsliga slaven.

Bakgrunden var att slaven under en promenad gav uttryck för alla sina negativa känslor om sig själv. Och tydligen så vänder den även annat negativt när den pratar.

Herren tycker inte om det (vilket slaven i och för sig kan förstå) och sa åt slaven riktigt skarpt att den bara får säga positiva saker hädanefter. Han sa till och med att för varje negativ tanke ska slaven tänka en positiv tanke. Vilken utopi!

Slaven förstår hur Herren menar. Dels är det trist att höra på människor som gnäller, dels påverkar ord mer än man kan tro…både den som uttalar orden och omgivningen.

Slaven drar sig till minnes en gammal pojkvän som sa att om slaven klagade på något hos sig själv, så gjorde det att han tyckte mindre om slaven. Behöver slaven nämna att det förhållandet inte varade länge? Pojkvännen är sedan länge utvandrad till USA, där han nog passar in väl. Slaven kommer nämligen ihåg en tidningsartikel ur amerikanska Elle eller Mademoiselle som slaven brukade läsa förr. Där stod det saker som: låt aldrig din man se dig osminkad. Beklaga dig aldrig inför din man, det har du väninnor till. Berätta aldrig för din man om du inte mår bra. Och så vidare…vilka visdomsord!

Så jaa, det är rationellt att Herren inte vill höra något negativt från slaven. Det kan påverka honom att tycka sämre om slaven (även om han bedyrar att han älskar slaven även när den är nere).

Slaven tänker nu på att den inte är värd en sådan underbar person som Herren.

Något som understödjer den uppfattningen är också andra bloggar som slaven läser. Slaven läser en blogg av en extremt negativ medelålders kvinna som klagar något enormt på sig själv och reljerar över sin ålder, fetma (BMI 21!!! Herregud! Hur överlever hon denna extrema fetma!) och brist på män. Den kvinnan får många uppmuntrande tillrop och gillanden på sin blogg. Får slaven det? Nej, slaven är inte tillräckligt intressant för att någon ska orka trycka på en ”gilla-knapp”.

Slaven läser ju också flera bloggar om sex. Det är som ett beroende – slaven avskyr sig själv för att den läser, men kan inte låta bli. Kvinnorna som skriver dessa bloggar är nöjda med sig själva, sina liv, sina män, hela sin tillvaro. Det är sådan man ska vara!

Slaven tänker i det här sammanhanget på att dessa kvinnor hämningslöst testar nya sätt att ha sex på. De vågar och de njuter! De har inte minsta tanke på hur männen de möter uppfattar dem- istället bedömer de mannens fysik och förmåga. Uppfattar de sig själva som perfekta? Nej, men som tillräckliga. De tycker själva att de duger. De kastar sig ut och bara förutsätter att andra gillar dem lika mycket som de uppenbarligen gillar sig själva.

Slaven tänker då också på en tråd om trekanter som den läste i. En man skrev att i en trekant som består av MMF är F, dvs kvinnan, inte alls viktig. Han behövde inte tända på henne alls för att gilla Trekanten. Det viktiga var att han lirade bra med den andre mannen, att de hade kul tillsammans. Kvinnan var bara en…grej? som de hade roligt med.

Aaaah, alltså. Tänk att vara den kvinnan. Vilken extrem förnedring (på ett ytterligt dåligt sätt). Männen har kul tillsammans med…ja, återigen, en grej? En sak? Ja, en knulldocka i ordets rätta bemärkelse. Finns det kvinnor som vill vara med om sånt? Slaven tänker på de nöjda blogg-kvinnorna som hanterar män som dildos typ. Är detta det moderna förhållningssättet gällande sex kanske? Slaven är nog extremt konservativ…är det fel att tänka att sex är något man gör tillsammans med någon som är viktig i ens liv?

Ja, i vilket fall. Slaven funderar över hur det skulle vara att ha en god självkänsla och tycka att man duger som man är. Våga närma sig andra människor och tro att de vill ha någon slags närmare kontakt med en. Undrar hur det känns? Det måste vara helt fantastiskt.

Slaven förstår nu också att den behöver vara slav just för att den är en så ovärdig människa liksom. Den är inte en såndär bra person som de där andra. Andra vill inte ha mer med den att göra än nödvändigt. Den är inte en sådan kvinna som …man borde vara. Som andra tycker om, vill vara med.

Den vet inte hur länge Herren kommer vilja ta hand om den, men den är tacksam för varje dag.

En sista sak. Slaven skriver för Herren här. Som alltid.

Nu ska den öva på att vara mer som Herren vill. Positiv, positiv, positiv. Det negativa ska förträngas bort. endast det positiva ska ses och höras. Undrar om den klarar det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s