Har tänkt mycket på sistone. Tänkt på olika saker som slaven läser på nätet. JA, den borde klippa fiberkabeln så den inte kommer åt att läsa allt som gör den ledsen eller upprörd eller förstärker känslan av hur dålig slaven är.

Slaven börjar allt mer ogilla den moderna synen på sex och förhållanden. Den moderna synen på sex känns allt mer främmande för slaven. En person skrev någonstans att det är problematiskt att vissa människor inte kan skilja mellan sex och kärlek. Problematiskt?! Slaven tänker att det är hela själva meningen med sex – att sex ska hänga ihop med kärlek. Att sex är något unikt som man ger varandra i en kärleksrelation. Att ha sex utan att ge allt av sig själv är bara ytterst futtigt och dåligt sex, tänker slaven. Sex innehåller så många dimensioner som många människor verkar ha tappat bort i dagens samhälle. Det finns hårresande jämförelser där man jämför sex med i princip vilken aktivitet som helst, som man gör med nästan vem som helst. Hur var det nu igen – det moraliska förfallet föregår civilisationens fall? I så fall är vår civilisation på fallrepet, kanske?

Blir både ledsen och upprörd. Ledsen för alla som missar något underbart i sina egna liv. De som aldrig verkar uppleva ”riktigt” sex, utan bara någon slags grundläggande fysisk behovskänsla som inte når hjärnan mer än att behovet blev tillfredsställt för stunden. Ungefär som att äta och bli mätt. (Vissa skriver till och med om kryddor och de jämför att ha sex med samma person med att äta samma maträtt varje måltid…) Upprörd över allt i samhället som lett fram till denna urvattnade synen på sex. Hur har det blivit så omodernt att tycka att man inte ska ge sin kropp och själ till vem som helst?

Förresten, slaven tillhör nog redan en minoritet som tror att vi har en själ.

Slaven känner hur den blir allt mer fyrkantig i sin syn på sex ju mer den läser om hur andra människor tänker. De förefaller vara antingen olyckliga eller egocentrerade. De egoistiska personerna är ofta nöjda med att ha sex med många olika personer, de får bekräftelse och det verkar vara det enda de är ute efter vid sidan av en eller möjligen flera orgasmer. (På tal om futtigt sex: sex som enbart handlar om att få orgasm!)

De olyckliga personerna vågar nog inte känna in sig själva och sina innersta känslor inför sex. Slaven gissar att de kanske är lite som slaven. De skulle bli lyckliga av att ha en innerlig kärleksrelation med tillfredsställande sex med en person. Men de förstår det inte själva, eftersom det är så fult och dåligt att känna så idag.

Ja, återigen slavens hatkärleksämne – sex med flera. Swingers, trekanter, partnerbyte…aaaah slaven fattar inte och ju mer den läser dessa självgoda berättelser om hur man som par borde utforska sex tillsammans med andra och hur det gör en mer sammansvetsade som par, desto mer mår den liksom fysiskt illa och känner en sorts äckelkänsla. Ja, det är väl för att den tänker sig in i att befinna sig i en sådan situation själv. På samma sätt förstår slaven att de som håller på med sånt här inte förstår personer som slaven. De kan helt enkelt inte leva sig in i hur man kan må dåligt av att se sin partner ha sex med någon annan utan att vara en omogen, kontrollerande, överdrivet svartsjuk och allmänt onormal person. Men det verkar så billigt på nåt vis? De där planerade sexträffarna och ”kemiträffarna” – träffa någon och prata och så bestämmer man att vi ses om en vecka och knullar, du är ju en helt ok person, det blir roligt.

Och framförallt detta: Ni vet, äta kakan och ha den kvar. Kvinnorna har sin ”älskade” man som tittar på och eventuellt deltar och så har de sin älskare som tillfredsställer dem mycket bättre än mannen. Slaven undrar alltid hur männen känner sig inuti. Ja, det är faktiskt undantagslöst kvinnor som har sådana förhållanden där slaven läser. Tycker mannen verkligen att det är bättre att se sin fru ha sex än att ha sex med henne själv? Verkligen???

Det är intressant hur allt slaven läser om hur andra känner och tänker gör slaven allt mer inskränkt i sin tankar och känslor inför kärlek, förhållanden och sex. Syftet med att läsa är att det ska vara tvärtom, att den får mer förståelse och bli mer öppensinnad när den läser andras berättelser. Men den blir bara mer och mer provocerad!

Är det kanske bara ett sätt att skydda sig själv, att försöka känna att slaven duger? Trots att den inte är modern, öppensinnad, flersam, poly eller något annat som uppenbarligen hör hemma i nutiden. Trots att den inte är sådär härligt äventyrlig, självsäker, sexig kvinna som tar för sig. Som alltid känner slaven sig otillräcklig och som en urusel person som inte klarar av att ens förstå dessa personer. För att inte tala om att den känner att den borde vara mer som dem istället för att vara som en 50-talsmoralist.

Slaven skulle vilja ha förståelse, men det går liksom inte… det går inte in i slavens tröga huvud. Så klart förstår slaven rent intellektuellt hur man resonerar när man vill ha sex med fler än en person. Den kan såklart förstå att man fantiserar om precis vadsomhelst. Men känslomässigt är det rakt omöjligt att förstå.

En detalj till. Den känner själv att den förvägrar Herren den njutning som Herren förtjänar. Som någon flersam skrev någonstans, man njuter på olika sätt med olika personer, därför är det alltid enbart positivt att ha sex med x antal olika personer. Man behöver den omväxlingen för att ha ett riktigt bra sexliv och för att utvecklas med sin partner. Man vill uppleva MER. Och det betyder INTE att man inte älskar sin partner.

……………………………..ja, det kanske är den vanliga avundsjukan hos slaven som lurar i bakgrunden även denna gång. De där perfekta paren som består av två totalt trygga individer som gemensamt gör precis allt som den ene eller andra har lust med och som kommunicerar så galet bra att de kan överkomma alla svårigheter och då dessutom blir stärkta som par. Deras förhållanden började perfekt och har sedan fortsatt att utvecklas åt det utopiska hållet. Slaven kan inte tänka sig in i ens en liten detalj av hur underbart himmelska deras förhållanden måste vara. Vilken drömtillvaro att alltid känna sig trygg med sig själv och sin partner vad som än händer. Aldrig tvivla. Ha vetskap om att vad som än inträffar, kommer det på sikt att stärka förhållandet och göra det ännu mer himmelskt, ja utopiskt. Slaven blir provocerad när de skriver så självgott och förnumstigt, liksom undervisande för oss andra som inte sett ljuset – eller blir den avundsjuk?

Det skulle vara himla kul att träffa en sådan människa någon gång, eftersom slaven inte haft den förmånen hittills. De finns kanske bara på nätet!

Men, avslutningsvis. Slaven skulle vilja lansera en banbrytande idé! Att: om man lever tillsammans med den som är precis rätt för en, så har man varken behov av eller lust till sex med andra. Huu, skulle aldrig våga skriva detta på de ställen där de flersamma har sin inbördesbeundranklubb.

En reaktion på ”Trångsynt, fyrkantig och avundsjuk

  1. Men… vi människor kan väl helt enkelt vara olika? Det som passar en passar inte en annan och varför se ned på eller bli upprörd över den som önskar något annat än en själv?! Jag har för övrigt haft en älskare vars sambo (kvinna) blev extremt kåt av att han hade sex med andra så det finns båda sorter 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s