Nu är det dags för utvärdering av piercingen! Det har gått två hela år sedan slaven fick sina bröstvårtor piercade. Hur blev det, hur känner slaven nu?

Ja, Herren är nog nöjd tror slaven. Kanske? Brösten ser väldigt fina ut. Slaven har några olika smycken som den kan använda. Mindre, diskreta och större, mer synliga. Slaven tycker själv att det ser fint ut när den ser brösten. Det ser också fint ut under kläder. Man kan variera hur mycket själva piercingen och bröstvårtorna ska synas. Vid vissa tillfällen är det kanske mindre angenämt att det syns dock.

Det som inte blev lika bra är känseln. Brösten brukade vara slavens allra mest erogena zon. Herren brukade göra alla möjliga sköna och mindre sköna saker med brösten och bröstvårtorna. Slaven såg alltid fram emot vad Herren än skulle utsätta dem för. Alltifrån att pussa på dem till hårda klämmor. Nu är allt oskönt, spelar ingen roll om det är mjukt eller hårt. Bröstvårtorna vill helst bli lämnade ifred, då känns det ok. Om Herren gör något med själva bröstvårtorna, känns det omedelbart avtändande eftersom det inte alls är skönt. Det kan kännas obehagligt på olika vis, men obehagligt är det likväl.

Det har varit några korta tillfällen när bröstvårtorna kändes lite som förr i tiden, innan piercingen. slaven har varit så glad då och tänkt att NU kommer det bli som förr igen. Men det är korta stunder av undantag från obehaget. Det är vanligtvis otrevligt bara att tvätta dem, vilken slaven förstås gör ändå.

Slaven är såklart rätt ledsen över detta. Det en dimension av upphetsning som den inte längre har tillgång till och aldrig kommer att få igen. Det är lite som att bli stympad. Så effektivt om man har en slav som man vill använda som man inte vill ska få njuta!

Slaven tror dock inte att det var Herrens syfte. Herren har aldrig uttalat att han inte vill att slaven ska njuta av sex. Han älskar ju när det går för slaven. Och slaven har fortfarande andra kroppsdelar som bidrar till att slaven kan bli kåt såklart. Men brösten var sååå viktiga för slaven. Och nu är det bara en utseendegrej, en prydnad som är ömtålig och inte får röras.

Ja, lite synd är det allt att det blev såhär. Men vi gör alla misstag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s