Det har gått så lång tid nu där slaven kämpat med dystra tankar, funderingar, tvivel…den har närapå gett upp ibland faktiskt.

Men så, som en blixt från klar himmel nästan, vaknade slavens kropp och sinne upp igen! Helt otroligt underbart!!!

Plötsligt kommer alla möjliga fantasier till slaven igen.

Helt magiskt vaknade bröstvårtorna igen! Nu längtar de efter Herrens beröring och utmaningar. Hade absolut inte förväntat den förändringen.

Alldeles oväntat började slavens bakre hål göra sig påmint och längta efter användning och träning! Nu fantiserar slaven om hur Herren knullar den hårt och länge i stjärten…och hur han tänjer hålet med sina fingrar eller leksaker…

Hur gick detta till? Allt var ju så avlägset!? Jo, det var Herren som så klokt tog vara på tillfället när han märkte att slavens slumrande undergivenhet började vakna så smått för någon vecka sen. Slaven märkte det inte ens själv först. Han gav slaven smisk med sitt bälte och smiskade även brösten ordentligt. Efteråt var slaven så undergiven…och sakta vaknade alla känslor igen. Smisk måste vara något av det mest verkningsfulla som finns när det används rätt. Och det är Herren expert på!

Nu är det ett myller av fantasier i slavens huvud… den fantiserar om allt från riktigt mycket smisk till att vara naken med Herren utomhus. Den fantiserar nog mest om psykisk dominans som vanligt. Och att få vara Herrens leksak …slaven älskar ju när Herren leker med den! Slaven fantiserar om att tillfredsställa Herren utan att få någon njutning själv utöver tillfredsställelsen att den gör Herren nöjd och är duktig för honom. När Herren säger duktig slav så känns det varmt djupt inne i slaven och ibland är det lika tillfredsställande som fysisk njutning.

Slaven är SÅ redo att återgå till det underbara vi har haft förut. För första gången på länge känns hela mantrat helt rätt.

Imorgon är det utflykt. Slaven hoppas få vara duktig för Herren då. Den hoppas att Herren kommer bestämma helt över den och tillrättavisa/bestraffa den om den säger emot, säger nej eller ifrågasätter.

Men mest hoppas den att vi ska kunna samtala om den nygamla känslan så att vi gemensamt kan ta hand om detta gynnsamma tillfälle!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s