Dagens utflykt blev helt underbar! Slaven hade höga förväntningar som överträffades med råge…

Vi åkte till ett ställe som är relativt okänt nära staden där vi bor. Det brukar vara lite besökare, men aldrig fullt av folk.

Det första som hände var att vi mötte fyra personer på väg därifrån. Vi var där själva, men det fanns absolut risk för fler besökare! Det finns en plats som är lite mer skyddad från insyn än övriga stället och där lade vi ut filten.

Åh vi hade såna givande samtal om allt möjligt, men framförallt om vårt förhållande. Hur kan vi vara inne på samma spår jämt? Känna likadant?

Slaven fick ta av sig sin klänning. Den hade ingen behå utan låg där i bara sina öppna trosor. Det var läskigt. Det kändes som att någon skulle komma precis hela tiden. Typiskt nog hade slaven på en omlottklänning som tar längre tid att få på sig också.

Herren tog av sig sitt bälte och använde det för att ge slaven smisk. Det gjorde ont och kändes lite extra jobbigt just för att det var utomhus. Slaven var lättad när Herren avslutade och ingen annan människa hade dykt upp.

Sen låg vi där och hånglade länge och hade det sååå mysigt.

Slaven hade på sig sina bröstsmycken som stretchar bröstvårtorna för första gången på mycket länge. Herren började nypa i dem och det gjorde liksom slaven helt borta i huvudet…den blev så upphetsad av att bli använd av Herren samtidigt som det gjorde mer och mer ont…och på samma gång var slaven orolig över att någon kunde komma dit… efter en lång stund sa Herren åt slaven att komma …det blev en otrolig orgasm!

Det är svårt att beskriva…slaven blev sådär enkelspårig som den kan bli när Herren använder den. Den hade inget annat än kuk i huvudet…bad att få suga Herrens kuk.

Vid det här laget hade slaven glömt bort risken att bli upptäckt …ah den sög kuken och njöt så av det! Herren njöt också …sen knullade Herren slaven och det var bara sååå skönt!

Det är något särskilt med att ha sex utomhus. Vet inte riktigt vad? Risken att bli upptäckt är enbart något jobbigt för slaven, inte alls spännande. Något som den ständigt måste träna på att klara av, eftersom Herren är förtjust i framförallt att bli avsugen utomhus. Slaven brukar fantisera om att kunna suga av Herren precis var och när som helst utan att reflektera minsta lilla över att någon kan se. Men dit är det galet långt kvar.

Det var dags att gå när Herren kom på att han ville ge slaven mer smisk. Han använde en piska den här gången och höll på bra länge. Slaven fick endel rapp rakt på fittan också…vet inte om det var meningen eller bara råkade bli så…men generellt är Herren bra på att sikta.

Den här omgången blev tuff för slaven mot slutet. Den grät nästan innan Herren slutade. Han höll om slaven efteråt…ingen är bättre än Herren på aftercare.

Känslorna efteråt var obeskrivbara! Slaven kan inte för sitt liv förklara vad Herren gör med den. Efter att ha blivit så piskad, kände den en sådan enorm undergivenhet till och ett sådant beroende av Herren. Den kände att den bara vill lämna allt åt Herren att bestämma. Den kände att den mår så bra av att tillhöra Herren! Den älskar Herren ofantligt djupt!

Flera timmar efteråt var slaven faktiskt lite svävande …

Den har skrivit en hel del till Herren om att den behöver och vill lyda och tjäna Herren allt mer. Det går inte att förklara dessa känslor riktigt. Hur kan en relativt normal, välfungerande vuxen kvinna känna att hon mår bäst av att vara en mans ägodel, hans slav? Att hon mår bäst av att inte ha någon egen makt utan helt överlämna sig åt sin Herre? Återkommande frågor som aldrig får något svar. Slaven tänker att den bara ska acceptera sig själv och vara tacksam för att den har Herren…

Bröstvårtorna är otroligt ömma nu ikväll. Slaven kommer inte ihåg när de kändes så senast. Det känns fantastiskt! Slaven längtar efter att använda de här smyckena snart igen. Och ringarna. Och den har till och med börjat tänka på de där andra stretchsakerna…slaven har äntligen fått tag på stavar som nog passar…

Herren sa idag att han tidigare hade tankar på att slaven skulle kunna ha mer utmanande ”accessoarer” under längre tid, men att han numera tror att det kanske bara funkar under begränsade sessioner. Slaven är sugen på utmaningar …att prova på vad, hur länge och hur mycket som kan fungera ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s