Herren har på sistone lärt slaven hur viktigt det är att den får uppleva smärta. Det utvecklar slaven effektivt. Den blir omedelbart mer undergiven och även långsiktigt mer angelägen om att lyda Herren. När Herren piskar den, blir den akut medveten om vem som bestämmer. Den där känslan av underkastelse som slaven har känt på sistone är en så allomfattande, obeskrivlig känsla. Den känslan bara uppfyller hela slaven.

Slaven tycker inte alls om smärta i sig. Den går inte igång på det alls. Den är absolut inte någon masochist. Så den skulle aldrig självmant längta efter just något som gör ont.

Slaven har dock lärt sig att uppskatta smärta på ett helt nytt sätt nu. Den känns liksom meningsfull. Den är till för att utveckla slaven, Herren och vårt förhållande. Vi kommer helt klart ännu närmare varandra.

När Herren inte är närvarande, är det extra meningsfullt för slaven att bli påmind om att den är ägd av Herren. Därför är slaven tacksam för sina fina bröstsmycken som ställs in så att de drar i bröstvårtorna. En konstant påminnelse både om att den gör något för att förbättra sig själv för Herren (större bröstvårtor) och att det är Herren som bestämmer över dens kropp.

De är diskreta, så de inte syns så mycket om man har en behå på sig. Det är praktiskt!

Nu har slaven haft dem varje dag ett antal dagar. Den märker att den saknar känslan och smärtan när den inte har dem på sig.

På samma sätt har slaven sovit med buttplugg de flesta nätter denna veckan, för att förbereda sig för helgen. Den har även haft buttplugg på dagarna. När den inatt skulle sova utan, kändes det så tomt! Det var nog första gången i livet som slaven upplevde att stjärten liksom längtade efter att bli fylld. En oväntad känsla. Det kändes så bra när Herren sa åt den att sätta in en buttplugg på morgonen.

I helgen kommer det bli så spännande, slaven ser fram emot allt så mycket. Den tänker mycket på att inte ha för höga förväntningar. Den största risken för att bli besviken är att ha för höga eller felaktiga förväntningar. Slavens förväntan är att få lyda Herren och att han bestämmer allting. Egentligen varken mer eller mindre. Men den har förhoppningar om att Herren ska behandla slaven på ett lämpligt vis så att dynamiken i vårt förhållande stärks. Vi är inne i en väldigt positiv spiral nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s