Äntligen är sommaren över!

Inte för att slaven ogillar att vara ledig, men våra rutiner försvinner över sommaren. De får ta paus precis som det vanliga arbetet. Och nu behöver slaven dem igen!

Det har varit bra med en paus. Slaven har fått tid att vara något helt annat än Herrens slav och tänka igenom sin situation. Den behöver ha pauser regelbundet helt klart.

Slutsatsen är att slaven nu längtar väldigt mycket efter de vanliga ritualerna igen. Efter Herrens träning och efter att få tid till att bara vara Herrens slav, bara lyda Herren.

Den längtar mycket efter tid att fokusera på att tillfredsställa Herren. Släppa alla tankar. Vara Herrens redskap.

Den längtar mycket efter att inte få/kunna prata. Det blir så stilla även i huvudet då. Det blir lättare att fokusera på att lyda.

Den längtar efter smärta. Att Herren piskar den så att dens vilja försvinner för ett tag. Hur skulle det bli om Herren piskade slaven ofta? Skulle slaven även långsiktigt känna ett lugn i att lyda då? Skulle den bli av med sitt ständigt återkommande trots? Den längtar efter smärtan av att tänja bröstvårtorna, eller ha brösten bundna. Den längtar efter att se Herrens tillfredsställelse av att slaven känner smärta och fogar sig i det.

Den längtar efter att inte vilja något själv utan bara följa Herren. Att med glädje acceptera allt han säger eller gör. Att med entusiasm göra allt han vill. Att uppleva att den inte har egna gränser utan att Herren bestämmer dens gränser för vad den klarar av! Att känna hur Herren tänjer dens gränser och hjälper den att klara allt mer av allt som ger Herren tillfredsställelse.

Slaven längtar efter att känna skam för Herrens tillfredsställelse. Att säga eller göra saker den skäms för. Att säga Herre till Herren ute. Att fråga om lov för att till exempel gå på toaletten. Att vara tydligt undergiven även offentligt. Ja, att göra allt som Herren vill helt enkelt. Skammen att känna att slaven inte bestämmer själv är en stark känsla som gör slaven såå undergiven.

Slaven längtar efter förnedring. Att vara Herrens redskap som inte får njutning själv. Att behöva ha på sig strap-on och att tillfredsställa Herren med den. Men bara att ha den på sig är en mycket stark känsla av förnedring! Att slicka Herrens stjärt längtar den mycket efter, frågan är om det ens känns förnedrande längre? Det är en speciell känsla när slaven slickar Herrens stjärt och Herren säger åt den att få orgasm. Orgasmer är aldrig starkare än när de kommer samtidigt som förnedring.

Slaven längtar efter att känna att Herren bestämmer över den rent fysiskt. Den längtar efter att vara inlåst i buren, eller vara bunden en längre tid. Att ha på sig kyskhetsbälte och inte ha tillgång till nyckeln. Den fantiserar om att ha kyskhetsbälte flera dagar. Den vet att det är omöjligt, men den fantiserar ändå om att ha bältet på sig mycket, att det blir normalt för slaven. Att det blir normalt för den att inte ha möjlighet att smeka sig själv…

Slaven längtar efter träning, att öva och öva och öva på att bli mer slav än den var i våras. Framförallt mentalt! Den där känslan av att den är slav innerst inne även när den gör andra saker. Att känna att den alltid följer Herrens vilja framför allt. Den längtar efter att få anstränga sig och sen göra framsteg! Få Herrens bekräftelse på att den är duktig och att den utvecklas och blir mer som Herren vill!

En reaktion på ”Sommaren är över!

  1. Jag förstår att det är svårt att leva som Herre och slav 24/7. Herren ska orka ta hand om sin slav. Förnedra, utnyttja, straffa och ge kärlek.
    Slaven ska vara undergiven hela tiden vilket kräver mycket av en slav. Sen är det ju det här med vardagen. Det finns en massa andra människor och åtagande att förhålla sig till. Hoppas ni hittar en bra balans under hösten där slaven får vara slav.

    Vilken härlig bild. Tack för den. Det finns få saker som är vackrare än en nysmiskad rumpa. Härligt röd. Herren ser ut att ta hand om sin slav på ett bra sätt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s