Herren har gett slaven ett underbart uppdrag som ska utföras ungefär varje helg under de kommande helgerna. Han har skrivit en lista med olika saker som slaven ska be om; antingen något som slaven ska göra själv eller något som Herren ska göra med slaven. Alla ”aktiviteterna” på listan måste genomföras innan april är slut. De är lite olika, men innehåller antingen smärta eller förnedring för slaven.

Slaven vill tacka Herren för detta uppdrag som kommer lära slaven att bli bättre på att be om olika saker. Den är dålig på det, tycker det är svårt och hittar inte bra tillfällen. Nu kommer den få träna på det.

Vi hade en helt fantastisk kväll och natt nu igår. Slaven hade fått förbereda sig med stretching av bröstvårtorna och buttplugg. Slaven älskar att stretcha bröstvårtorna och hoppas att den någongång ska klara av en mer utmanande stretchning än den som slaven har idag. Så bröstvårtorna var rejält ömma och stjärten redo för användning…Slaven har återupptäckt ett gammalt förslag på träning från Herren – när den sover utan Herren finns det en lista med olika saker slaven kan öva på. Senaste natten sov slaven med luva på, med gag i munnen och buttplugg. Så nyttigt för slaven att känna att den är slav även när Herren inte sover med den. Det gör slaven lugn och harmonisk! Får se vad det kommer bli nästa ensamma natt, slaven tror att den kommer sova med strapon på då utöver de andra sakerna. Ett problem är faktiskt att gagen är av ett lite konstigt material. Den är väldigt smart utformad som en liten kuk som sticker in lagom långt i munnen. Men den smakar konstigt kemiskt och efter ett tag börjar det nästan svida i läpparna av den, så då måste slaven knäppa upp spännet och ta av den. Men den ger bra övning för att bli bättre på att sova med Herrens kuk i munnen, något Herren skulle vilja att slaven gjorde hela nätterna. Att ha på sig de här attiraljerna gör slaven rejält upphetsad, och eftersom den inte får någon orgasm kommer frustratrationen som ett brev på posten (förr i tiden…). Att vara sexuellt frustrerad är det bästa som finns för slaven, då blir den så angelägen om att göra allt för Herren och den får mindre motstånd mot smärta och förnedring…frustration gör att slaven till och med längtar efter sånt.

En annan stor sak som har hänt nu är ju att slaven slutligen har fått lämna över nyckeln till halsbandet till Herren. Nu kan slaven inte längre ta av och på halsbandet själv. Det är stort! Slaven har varit så rädd för det i flera år och Herren har varit medgörlig och låtit slaven ha en nyckel själv. Den har förstås bett om lov för att ta av halsbandet, men utvägen har alltid funnits nära till hands och som Herren vet har slaven ibland inte frågat innan den har tagit av halsbandet. Ibland har den glömt att sätta på det igen och varit utan i flera dagar ibland. Den har i realiteten faktiskt bestämt själv. Att nu ha ett låst halsband utan tillgång till nyckel förändrar allt hos slaven mentalt. Det är ett så påtagligt tecken på att den är ägd och inte bestämmer över sig själv. Får se hur det kommer kännas om ett antal dagar, men just nu känner slaven en stor tacksamhet mot Herren och ett behov att vi fortsätter utveckla vår relation på det här sättet, mot TPE. I lugn takt. På en nivå som är praktisk och fungerar i verkligheten.

Tillbaka till uppdraget. Omständigheterna var de allra bästa – slaven hade klätt upp sig, sminkat sig och bundit brösten. Ja förresten, en utvikning till: slaven bara älskar att ha brösten bundna. Det är så skönt när Herren tar på dem (eller ja, det gör ont men på ett skönt sätt). Slaven önskar att den kunde klara av att binda dem ännu hårdare, en fantasi är att de blir lite blåa till och med…kanske finns det något annat än just det bondagerepet som slaven använder ? Slaven har också fantasier om att ha brösten bundna när den har ringarna i bröstvårtorna. Den tror att det skulle kännas porrigt för att inte tala om hur det skulle se ut…slaven har haft brösten bundna ute förut. Det var porrigt och förnedrande på samma gång. Herre, den önskar få ha det mer! Helt underbart om någon kan ana att slaven har alldeles ömma, hårda bröst under kläderna…piercingarna syns också extra tydligt när slaven inte har någon behå och bröstvårtorna sticker ut extra mycket på de hårda brösten…kanske någon ser repet…mmm…slaven älskar att det syns lagom mycket att den är en slav när den är tillsammans med Herren. Ok, den breda allmänheten kanske inte förstår att den är ägd av Herren, men de ser kanske i varje fall att det är Herren som bestämmer? Och det är ju en perfekt nivå som inte upprör andra människor. Även när slaven är utan Herren vill den gärna visa att den är ägd, fast då mer diskret. Men att insatta personer tydligt kan se att den är ägd är fint, tänker slaven. Den är ju liksom stolt över att vara ägd samtidigt som den skäms. Dessa dubbla känslor…

Ok, uppdraget var det som slaven egentligen skulle skriva om. Slaven utförde dessa uppgifter: smisk, slicka Herrens stjärt, anal only samt toalett nattetid. Den tycker att det gick bra och den tror att den fick godkänt av Herren.

Smisk: slaven längtade efter smisk redan innan kvällen. Den kände att den behövde det och hade inte svårt att be om det. Herren gav den mer smisk än den någonsin fått (kanske något undantag) och slaven känner av det idag när den sitter ner. Herren smiskade den ganska länge, i omgångar, med olika redskap och på olika delar av kroppen så att slaven nog hamnade i subspace och har lite minnesluckor från vad som hände efter detta. Slaven känner nu efteråt att den behöver smisk ofta. Smisk kan vara så olika både i omfattning, hårdhet och syfte, men slaven behöver det inte främst som någon slags bestraffning utan som en förstärkning av vår D/s-relation. Smisk hjälper slaven att vara så undergiven som Herren vill ha den och det hjälper slaven med dens funderingar kring sig själv och sin identitet. När den har fått smisk, känner den alltid full acceptans och tacksamhet över att vara slav.

Slicka Herrens stjärt: slaven kommer inte ihåg så mycket av detta, men Herren sa att den slickade honom ingående och länge. Slaven kommer inte ihåg att den bad om det. Den älskar att slicka Herrens stjärt och är glad över att det finns med flera gånger på listan. Det är så upphetsande för slaven att göra det, den märker att Herren njuter mycket av det…slaven vill gärna öva på att tillfredsställa Herren mer analt. Med sin mun, fingrar, strapon…när slaven ger Herren anal njutning känner slaven sig så mycket som ett redskap för Herren och det är tillfredsställande i sig. Att använda strapon är en punkt i uppdraget som slaven ser fram emot. Den hade tänkt be om det nu vid detta tillfället, men det hanns inte med förrän vi var alldeles för trötta…mm slaven tänker på att använda strapon samtidigt som den har en buttplugg, tror det skulle kännas kinky…

Anal only: detta är erkänt svårt för slaven att be om. Den skäms för att be Herren att enbart använda dens anal och mun. Sen kommer den inte ihåg jättemycket av att Herren knullade den mer än att det var skönt i båda hålen och att den är lite öm på båda ställena idag. Det var jobbigt att ha buttplugg idag som Herren bestämde faktiskt. Herren sprutade i slavens ansikte tydligen, för att slaven bad om det. Inte ens det kommer slaven ihåg.

Toalett nattetid: slaven behöver verkligen vänja sig vid detta att användas som Herrens toalett. Det är fortfarande ganska nytt. Det är svårt att be om, men samtidigt känner slaven på något vis att det är så nyttigt för den. Det utvecklar den som slav mer än något annat som vi gör just nu, kanske tillsammans med smisk då. Herren njuter verkligen av det, tänk så skönt att njuta av att kissa! Det är så fint att kunna ge Herren det. Slaven kommer ihåg från natten att Herren kissade mycket i dens mun så den var tvungen att koncentrera sig på att ligga stilla och hålla öppet så kisset kunde rinna nerför strupen på ett bra sätt. Det är enklare när man ligger ner än är upprätt. I duschen i morse behövde Herren kissa och det var jättesvårt för slaven att sitta på huk framför Herren och svälja i den takt som Herren kissade. Han kissade istället på slaven, på ansiktet, medan slaven försökte hålla munnen öppen och tungan ute. Det var koncentrerat morgonkiss som luktade och smakade mycket. Det kändes mer förnedrande än när Herren kissar i slavens mun på natten. Slaven tyckte det kändes ganska hemskt faktiskt, men nu i efterhand så längtar den efter nästa gång! (Slaven undrar hur det känns för herren när han kissar på slaven eller använder den som sin toalett? Det skulle vara intressant att få höra mer om det. En känsla av makt och dominans eller enbart att det är skönt? Eller kanske något annat?)

Det är såna tankar och känslor som slaven behöver Herrens hjälp med att acceptera. Som tanken att slaven längtar efter att Herren ska kissa på den. Slaven känner sig så pervers och onormal. Den vet att det är Herren som avgör vad som är ok och försöker vila i det. Men ibland tränger det igenom tankar från andra normer som slaven har fått från olika håll under uppväxten och från omvärlden…slaven älskar att den mer och mer förlitar sig på Herren i de här frågorna. Det känns så bra att vara hans slav, egendom och leksak. När den tänker så, känns allt bra och att den längtar efter att Herren ska bestämma än mer känns bara helt naturligt.

Slaven längtar så mycket efter att få fortsätta uppdraget och få in en vana av att be Herren om saker som tillfredsställer honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s