Del två av det stora uppdraget som Herren har gett slaven. Denna helgen klarade slaven: toalett på natten, använda strapon, anal only, smisk, rotting 20 rapp, slicka stjärt, be om bestraffning.

…och såhär tycker slaven att det gick.

Be om bestraffning. Slaven hade två tillfällen i veckan, där den uttryckte en betydande brist på tillit för Herren. Herren vet att vissa ämnen triggar slavens osäkerhet, men tänkte inte på det vid de tillfällena. Slaven tror inte att det var Herrens mening att testa slaven på något vis. Slaven bad Herren om bestraffning, men fick ingen. Ärligt talat så trodde den att den smisk som Herren utförde var bestraffningen, men tydligen inte. Slaven tänker att Herren kanske kan bli lite tydligare med slaven när det gäller detta?

Smisk. Smisk före maten. Det satte ett underbart mindset hos slaven och kanske även hos Herren? Tror att vi båda är överens om att smisk är väldigt bra för oss båda.

20 rapp med rottingen. Efter maten mer smisk. Herren använde bältet, det är tillsammans med Herrens hand det som är mest påverkande psykologiskt för slaven. Herren har själv sagt det – att bältet alltid är med (eftersom Herren brukar använda det som bälte…*lol* ) gör att man blir påmind om Herrens dominans hela tiden. På det viset är bältet ett mycket bättre redskap än alla möjliga fancy redskap som Herren har. Rottingen däremot – slaven ryser när den skriver nu – är fruktansvärd för slaven. Slaven är inte en masochist. Slaven gillar inte smärta. Den blir inte upphetsad av det. Däremot hamnar den lättast i subspace av det, har den märkt. Så även denna gången. 20 rapp med rottingen är väldigt mycket för slaven. Den tål inte särskilt mycket, inte alls som man kan se på olika bilder på nätet. Man kan se personer som har enorma märken, enorma mängder av märken och så vidare. Det är inte för slaven, den skulle inte klara det. Den får inte heller märken särskilt lätt. Egentligen är det bara av rottingen som den någonsin har fått märken. Den vet inte riktigt om Herren gillar just att den får märken, det tror det? Slaven klarade i varje fall 20 rapp, och det är det sista tydliga som slaven kommer ihåg.

Anal only. Ja, eftersom slaven hade på sig strapon var det inte så långsökt. Herren knullade den flera gånger och den fick galna fontänorgasmer så det blev väldigt blött i sängen. Tur att Herren hade bäddat med plastlakan! Slaven tänker att det var väldigt skönt för den…som den har skrivit många gånger förut – när Herren använder den analt, så kan den komma många gånger utan att upphetsningen avtar, liksom. Det är en avgörande skillnad mot vaginalt sex, då lugnar hela kroppen ner sig efter en orgasm på ett annat vis.

Slicka Herrens stjärt. Inget minne av detta, tyvärr.

Använda strapon. Herren sa att slaven var duktig och gjorde det väldigt skönt för Herren. slaven använde sina fingrar först, en-två-tre fingrar…och den strapon medan Herren låg på mage. Slaven tycker mycket om att göra det skönt för Herren och det här med strapon ger ytterligare en dimension för vårt samliv, tycker slaven. Den vill gärna lära sig mer, att bli duktigare och kunna göra det ännu skönare för Herren! Ovana rörelser dock, den fick träningsvärk faktiskt…

Toalett på natten. Slaven kommer inte ihåg så mycket, den sov endel med kuken i munnen. Så mysigt…däremot skrattar den fortfarande inombords åt morgonen när Herren var så enormt kissnödig att det bara sprutade med värsta farten *haha*. Det såg nästan ut som att Herren siktade på sig själv! Men sen i duschen, det var lika jobbigt som förra gången. Extremt svårt för slaven att ta emot Herrens kiss i duschen när den sitter ner och Herren står upp. Och enormt jobbigt för den när Herren kissar på den.

Idag när slaven skriver detta, är den fortfarande öm när den sitter ner. Men i övrigt känns allt så avlägset på något vis. Kommer uppdraget kännas allt mer naturligt nu kommande veckor, funderar slaven. Många uppgifter är återkommande och troligen tänker Herren att slaven ska få in en vana…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s