Sjukdom, släkt, påsk…det här blir kort.

Uppdraget som slaven lyckades utföra blev enbart att vara toalett på natten.

Alltså, slaven blir väldigt påverkad av att vara med släkten. Den drabbas av en önskan att vara vanlig. En vanlig, hederlig, normal Svensson. Göra vanliga saker. Inte hålla på med aktiviteter som man inte vill berätta för släkten.

Därför var det lilla uppdraget extra jobbigt den här gången. Förnedringen kändes i kvadrat jämfört med senaste tillfället. Det var också extra tufft att vara tyst på natten. Slaven hade jättesvårt för det. Det var extremt svårt att inte säga vad den tyckte efter att ha tagit emot Herrens kiss. Aldrig mer! ville slaven ropa.

Konstigt nog kändes det inte lika tufft att få smisk. Visst var det jobbigt på slutet. Och slaven kände sig lite spänd över om det kunde höras. Men annars kändes det faktiskt ganska normalt.

De underbara kläderna som Herren hade köpt till slaven var så sköna och fina! Slaven ser mycket fram emot att använda dem flera gånger! Helst snart ☺️

Att ha helt vanligt morgonsex var också heeeelt obeskrivligt underbart. Det var så längesen som vi hade det. Varje gång vi har det blir slaven rent förundrad över hur skönt och intimt det är. Den känner sig så älskad. Mentalt är det en helt annan nivå än när vi ägnar oss åt D/s.

Men just nu så hoppas slaven på att Herren blir frisk fort och att slaven inte är smittad utan får förbli frisk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s