Nä, sjukdomarna avlöser varandra. Halsont och hosta är inte afrodisiaka direkt. Så i korthet hoppas slaven att Herren kan förlänga uppdraget även i maj månad. Vi måste tro på att det kommer en tid när vi båda är friska igen *skratt*!

Vi har haft det trevligt ändå, fast nätterna är ju lite svåra ibland. Herren tror att slaven behöver 5-6 timmars sömn, medan slaven upplever att den behöver sova 7-8 timmar. Sömnbrist är så dåligt för slaven, den blir påverkad direkt. Dessutom blir den sur på natten när Herren väcker den för att han vill att den ska ligga på ena eller andra sättet, eller vill göra något…allt känns så tungt då.

Den har idag varit tvungen att göra något när den inte ville det. Den blev tvungen att byta piercing till ringarna när Herren sa det, inte när den själv bestämde tidpunkt. Bara den lilla detaljen kändes jättejobbig för slaven. Den lyder hjärtans gärna Herren när Herren bestämmer rätt och bra (det vill säga så som slaven har tänkt sig)…men när Herren bestämmer något som går emot slavens plan, blir det verkligen galet jobbigt för slaven att göra det som Herren bestämmer. Det tar emot något enormt inuti. Nå, den gjorde faktiskt det som Herren sa utan större protester och resultatet blev detsamma som om slaven hade gjort det när den själv bestämde, bara vid en annan tidpunkt. alltså inget att bli upprörd över egentligen!

Nu har Herren nycklarna till ringarna, så slaven kan inte ta av dem själv. Det känns ovant och spännande. Slavens kontrollbehov gör sig gällande i form av katastroftankar: tänk om det händer något så att slaven omedelbart behöver ta av ringarna? Logiskt sett är risken minimal! Vad ska hända med slavens bröst när de är innanför behå och lager av kläder och slaven är på kontoret och arbetar? Hur stor är risken att slaven råkar ut för bombattentat, trafikolycka eller akut sjukdomsfall som medför behov av röntgen? Nej just det, nästintill noll…och ändå är det sådant som slaven tänker på.

Men nu när slaven tänker ett varv till är det faktiskt ganska upphetsande att ha de här stora, tunga bröstpiercingarna utan att själv kunna bestämma över när de kan tas av igen. Den här känslan av att Herren bestämmer över slavens kropp, inte slaven själv…då börjar den tänka på hur underbart det är att få tillhöra Herren och tankarna spinner snabbt iväg till tankar på när den har fått tillbringa tid inlåst i buren…eller när den varit bunden en tid…eller när den sovit med en kedja som suttit fast i sängramen…

Slaven vill ju så gärna bli bättre på att lyda Herren och den har skrivit massor av gånger att den tror att det är bra för den när Herren ser till att den lyder fast den inte vill. Så den här enkla handlingen med ringarna var jättebra för slaven tror den. Sådana tillfällen gör att den vänjer sig vid att lyda Herren direkt utan att argumentera och den tror och hoppas att den så småningom kommer att lyda även utan att känna det där motståndet lika starkt.

Så, Herre! slaven över gärna mer på liknande situationer!

På samma sätt fick slaven vara Herrens toalett fast den inte ville det inatt. Den hade olika tankar om hur den kommer bli sjuk av att svälja Herrens kiss. Den hade tankar på hur onormal den är som går med på det, och hur onormal Herren är som begär det av den. Men tja, är det normalt att leva som Herre och slav? Vad är normalt…Nu på dagen såhär i efterhand så önskar slaven öva mer på sådant som man nog bara tänker att en slav gör för sin Herre. Den vill ju tjäna Herren allt mer, inte mindre.

Men, men…ja, Herren vet…den där kluvenheten. Längtan efter att vara vanlig svensson som existerar parallellt med längtan efter att bara vara Herrens slav…utopin om att fullständigt vara Herrens slav samtidigt som den fungerar oklanderligt i alla andra sammanhang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s