Idag är det reflektionsdag helt klart för slaven. Och den har reflekterat över hur slavens mindset påverkas av hur Herren har sex med den.

Herren vet att slaven älskar vanligt sex. Mjukt och stillsamt eller hårdare, men liksom vanligt sex där man smeker varandra, tar på varandra, slaven suger kuken och Herren knullar slavens fitta…det är oslagbart skönt för slaven. Den tror att även Herren tycker om det.

Slaven har dock reflekterat över att sådant sex gör att slaven blir mindre benägen att tänka tankar om att lyda och tjäna Herren och den börjar tänka tankar om att den kanske inte vill vara Herrens slav. De jobbiga tankarna om vad som är normalt och inte kommer till slaven. Den börjar tänka på ett jämställt förhållande och att bestämma över sig själv. den känner dock starka kärlekskänslor för Herren då!

När Herren gör annat med slaven, såsom att ge den smisk eller ge den annan smärta och använda den som toalett eller förnedra den på andra vis så förstärks slavens undergivenhet och känsla av att vara beroende av Herren. Ja, och inte minst det som slaven skrev om tidigare idag – att se till att slaven lyder fast den inte har lust och att ta slaven fast den inte längtar efter det själv.

Men det som slaven reflekterade över som det viktigaste sambandet är när Herren enbart tar slaven analt och ignorerar dens fitta. Det är nyckelkomponenten – att Herren inte bryr sig om fittan.

För första gången det starka sambandet mellan slavens behov av att vara slav och undergiven med att dens fitta ignoreras (eller enbart får smisk i och för sig…). Den upplever att då tvivlar den mindre, lyssnar mer förbehållslöst på Herren och känner ett starkare behov av att vara undergiven och lyda. Den börjar tänka mer på hur den kan vara en bättre slav, hur den önskar att vara mer slav och mindre självständig och liknande.

Ja, hm…detsamma gäller kanske för hur slaven tar på sig själv också kanske. Där är den inte riktigt lika säker på sambandet…

Slaven tänkte att den vill bistå Herren med den informationen, för den kanske kan vara värdefull för Herren när Herren tänker på slavens träning framåt…den tror kanske att detta sambandet inte är lika tydligt för Herren. Slaven har inte riktigt tänkt på det själv tidigare.

Sen tänker den också på hur dens fantasier ändras utifrån vad vi gör i verkligheten. Ju mer smärta och förnedring och ju mindre slaven bestämmer över sig själv, desto rikligare, porrigare och perversa blir dens fantasier. När slaven tänker tillbaka, så tycker den att den ser ett tydligt samband faktiskt. Idag, efter den starka upplevelsen i natt, är dens fantasier väldigt tydligt inriktade mot mer smärta och förnedring och den fantiserar mycket om att vara Herrens objekt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s