Vårkänslor infinner sig nu med värmen! Slaven har varit ute med öppna trosor och öppen behå under lite kläder för första gången i år. Underbart!

Den fantiserar om kommande utflykter där vi kan vara utan kläder på en filt någonstans – den tänker på förra året när vi upptäckte att en man tittade…den fantiserar om att ha utmanande kläder på sig som kanske visar bröstpiercingarna eller om Herren har skrivit något på slaven…den fantiserar om att ha bundna bröst ute som kanske kan anas om man vet vad man ska titta efter…den fantiserar om att ha en kort kjol, öppna trosor och en buttplugg…Slaven fantiserar om att suga Herrens kuk utomhus och att få smisk utomhus, ja även att vara Herrens toalett ute…

Men – lite smolk i bägaren är det samtidigt i alla fantasier. Slaven känner så väl att det som den och Herren håller på med utomhus under vår och sommar, liksom slavens fantasier om utomhussex och utomhusförnedring, inte är passande för vår ålder. Det passar för 20-25-åringar ungefär. Därefter blir det tveksamt och vid ännu lite högre ålder är det rent patetiskt.

Vi har väl alla haft någon äldre (läs 50-55) man eller kvinna som inte sett ut eller betett sig enligt normen i vårt närsamhälle när vi var unga. En medelålders kvinna som klär sig för utmanande eller som sminkar sig för mycket. En man som försöker bete sig som en ung kille. Eller någon som klär sig i fetischkläder…slaven hade själv en man i närområdet som gick ut helt klädd i latex på kvällarna. Oj vad vi skrattade åt honom.

Det är skrattretande med sådana människor, tycker man när man är yngre. Så löjeväckande och pinsamt att inte kunna bete sig som en normal medelålders vuxen! Vem tror de att de är? Även andra medelålders personer tycker att dessa udda personer är patetiska och de blir ofta utanför och ensamma. Man ska se ut och bete sig normalt för sin ålder och sitt sociala sammanhang för att ha en bra tillvaro helt klart!

Så slaven känner nu hela tiden att det är balansgång på slak lina för Herrens och slavens del. Att hålla sig på rätt sida om linjen för att inte vara patetisk i andra människors ögon men ändå få utlopp för det som Herren vill (och om Herren vill – sånt som slaven fantiserar om…).

Slaven har alltid varit sen i sin utveckling, så det kanske inte är så konstigt att den inte förrän såhär pass sent i livet vågar släppa fram sitt innersta väsen? Det är inte så att den saknade chanser när den var just runt 20. Men då var dens undergivna sida totalt förträngd, trots att den kan dra sig till minnes att den har fantasier om undergivenhet väldigt långt tillbaka.

Det kanske är så att det krävdes rätt person för att slaven skulle våga släppa fram dessa sidor av sig själv som den själv upplever inte är socialt acceptabla? Och så kom Herren till slut…bättre sent än aldrig? Men slaven sörjer att den inte träffade på rätt man tidigare i livet. Den hade mått bättre av att släppa ut sig själv liksom…även fast den inte visste om det själv förstås. Den tänkte absolut inte på sig själv som undergiven överhuvudtaget innan den träffade Herren!

Inomhus kan den i varje fall släppa loss nu när den är ensam hemma! Kunna ha på sig så lite kläder som möjligt utan att frysa. Underbart! Och framförallt när Herren och slaven är själva hemma, då kan slaven ha just bara det som Herren bestämmer på sig och Herren behöver inte ta hänsyn till att slaven behöver hållas varm. Härligt! Slaven tänker på när den har varit naken på takterrassen, underbart! Det är en av slavens favoritsituationer – Herren är påklädd och slaven naken. Den vet inte riktigt varför, men det är en riktig turn-on för slaven. Det är som att det förstärker maktförskjutningen kanske?

Ibland så längtar slaven efter en miljö där Herren och slaven kan vara öppna med sin dynamik, där alla möjliga kläder (eller avsaknad av kläder…) skulle vara tillåtna. Men även där är det åldern som hindrar. Slaven har tjatat om detta innan, men det finns en acceptans för äldre dominanta män (kanske även dominanta kvinnor) men inte för undergivna. De kvinnliga ug är alltid unga, tycker slaven sig se. Par som har kontaktat oss har oftast en stor åldersskillnad – mannen kan vara 45 och kvinnan 25. Slaven känner inte sig hemma med sådana par, det blir så stor skillnad i hur man bygger en relation. (Slaven känner förstås också av att den inte ser lika fräsch ut som en tjugoåring.) I och med dens psykologiska kunskaper är slaven också tveksam till relationer med så stor åldersskillnad rent allmänt, oavsett om det är en relation med eller utan maktförskjutning.

Det är såna här tankar som gör att slaven ibland tvivlar på sig själv…men sedan kommer gladare tankar om att så länge vi bara håller vår relation för oss själva så funkar det finfint. Bara Herren är nöjd, så är slaven nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s