Den här helgen fick vi äntligen tid! Och vi var friska båda två! Resultat? Den är mer slav än någonsin och får allt svårare att tänka sig en annan tillvaro. Den fokuserar allt mer på att lyda och det känns tomt och underligt när den har tid utan att Herren har sagt vad den ska göra. Den är så beroende av sin Herre, men det känns bara bra. Herren tar hand om den så väl. Den är Herrens egendom och älskar det!

Den lyckades utföra en del uppdrag i helgen: be om bestraffning, anal only, ha strapon, anal fisting, toalett ett dygn, 10 rapp med rotting, slicka Herrens stjärt, ha ringarna ett dygn. Såhär gick det:

Ha ringarna ett dygn: slaven hade ringarna mer än ett dygn. Det gick bättre än det gått tidigare! Underbart! men ena bröstvårtan började ömma och blöda lite smått, så som vanligt fick slaven sen byta ut mot ett annat smycke. Ringarna är så tunga. Slaven hoppas fortfarande att den ska kunna vänja bröstvårtorna så småningom och ha ringarna jämt.

Be om bestraffning: Slaven hade flera innestående bestraffningar, då den varit ohörsam, dröjt med att lyda, talat emot och liknande. Herren tycker det är svårt att hitta på bestraffningar förutom smisk. Därför har slaven inte fått någon bestraffning utan det har varit innestående. Men nu fick slaven rejält med smisk, både med hand och redskap. Det gjorde ont. Slaven kände att den verkligen vill lyda och följa alla regler. Men – det är mycket bättre om bestraffning kan komma direkt. Som i helgen när slaven inte lyckades svälja allt kiss utan spillde. Då fick den smisk genast (på fittan? den kommer inte riktigt ihåg nu) och det kändes otroligt verksamt. Den kommer gör allt för att inte spilla nästa gång! Slaven har funderat över om den skulle kunna tänka sig att försöka undanhålla om den har brutit mot någon regel för att slippa bestraffning, men den känner att det absolut inte är något alternativ. Bestraffning är en hjälp för den att bli bättre och den är tacksam över att Herren tar sig tid att uppfostra sin slav så väl.

På morgonen fick slaven smisk och blev piskad. Den har svårt för att skriva piskad, för det låter så brutalt. Det är ju mer smisk, fast med olika redskap. Frågan är om det finns något mer lämpligt ord? Vad i så fall? Herrens började med slavens framsida. Slaven tänkte att han var klar efter det. Lite morgonsmisk liksom, så att vi får en bra start på dagen. Men sedan fick slaven vända på sig och Herren smiskade rumpan, ryggen, låren. Herren höll på så länge. Det gjorde ont, slaven fick lite svårt att klara det. Vi gosade och slaven tänkte att nu är det klart. Men nej, då var det dags för rottingen. Slaven kände sig riktigt olustig då. Den är rädd för rottingen. den ville verkligen inte ha mer smisk och den tänkte att den inte klarade mer. Den tänkte en tanke om att hitta på något smart skäl till att vi borde vänta med detta, men det var bara en kort tanke. Tankar på att inte genast lyda, försvinner fortare än kvickt numera! Herren började inte ens med rottingen utan med bältet. Slaven grät. Sen kom rottingen och det var faktiskt fruktansvärt. Slaven har redan alldeles röd och och öm efter det som Herren gjort en stund tidigare. JA, slaven har ju inga gränser, men om den hade haft det hade detta varit över gränsen. Bara 13 rapp, det är inte mycket men just då var det ungefär 13 rapp över vad slaven klarade. Den fick ligga i Herrens famn en lång stund efteråt för att lugna sig och känna sig trygg igen. Den var orolig för mer smisk en lång stund efteråt faktiskt. Herren blir kåt av att ge slaven mycket smisk. Det känns jobbigt i stunden för slaven att han blir upphetsad av det. Men efteråt känns det så troligt bra. Slaven upplever att den behöver smisk, den blir så undergiven av det och mår liksom bra av det.

Något annat som Herren ägnade sig åt i helgen som inte tillhörde uppdragen, var att ge slaven små lätta örfilar nu och då. Hur sjukt det än låter så blir slaven upphetsad av det. Den känslan av att Herren kan göra vad han vill med slaven, när han vill. Den är så underbar och allomfattande på något vis…det känns nästan som en intim handling. Om slaven är på väg att börja babbla för mycket till exempel är en örfil så verksamt för att få slaven att vara tyst och lyssna på Herren istället. Haha, som i gamla Bondfilmer ungefär…det är en omedelbar hjälp för Herren att hjälpa slaven med sin undergivenhet om den börjar glida mot något annat…

Slaven hade också uppdraget att vara Herrens toalett ett dygn. Alltså det är grym förnedring att behöva svälja kiss och att bli kallad pisslav….det är riktigt jobbigt. Det är helt omöjligt att vänja sig vid. Det är rent fysiskt svårt att svälja ibland. Slaven kräks nästan när det kommer mycket. Det är helt omöjligt att vänja sig vid smaken. Det är så oerhört förnedrande för slaven. Den blir tillintetgjord i stunden. Den lyckades inte heller helt och hållet. Den spillde. Det som lite förvånande hände då var att slaven omedelbart kände förtvivlan över att inte klara av att göra det som Herren bestämt. Det var jobbigt och den blev själv förvånad över sin reaktion. Den kände sig så misslyckad, den ville så gärna klara av uppdraget. Det var riktigt, riktigt bra att den blev bestraffad genast. Sen är det så konstigt att slaven känner behov och längtan till att åter få Herrens kiss efteråt. Nu när slaven skriver detta, fantiserar den om att få vara Herrens toalett igen, kanske utomhus…och att behöva kalla sig själv för pisslav. Huu, den ryser bara av att tänka sig det.

Anal only – det känns numera rätt normalt. Slaven gillar det, när slaven är upphetsad så förvinner det inte när man undviker fittan. Man kan hålla på hur mycket som helst och upphetsningen bara är kvar. Det är samma som att inte få orgasm egentligen. Slaven skulle gärna prova det en längre tid. (Den vet dock att om den får känna kuken i fittan, så kommer den genast glömma att den skrivit detta, för det är sååå överlägset skönt…) Det är tyvärr ofta långt borta för slaven att få anal orgasm, den skulle gärna vilja öva på det…det ska ju vara så fantastiskt sägs det…

Anal fisting: På natten så började Herren fingra med sina fingrar i slavens stjärt och använde allt fler fingrar. Han hade på sig svarta handskar (latex?), det kändes speciellt för slaven. En annorlunda känsla mot fingrarna utan handskar. Herren höll på så länge och lyckades få in allt fler fingrar i slaven. Den vet faktiskt inte hur det slutade, lyckades Herren fista slaven? Eller tog det stopp vid fyra fingrar kanske? Det var en obeskrivlig känsla. Känslan att vara totalt uttänjd och att det samtidigt var sjukligt skönt. Slaven kunde inte ligga stilla och kunde absolut inte andas normalt. Den hade fått jordens orgasm om Herren bara hade sagt till den. Den var på gränsen precis hur länge som helst. Men han gjorde inte det. Herren sa att han fick mersmak så slaven tänker att han gärna gör det igen…slaven tänker på det med skräckblandad förtjusning. Ja, det var oväntat starka känslor och oväntat positivt!

Slaven fick också ha strapon och vi hade nog tänkt att den skulle använda den för att tillfredsställa Herren, men vid det laget var vi så trötta att vi bara somnade. Slaven tänker dock på att den gärna vill ägna mer tid åt Herrens stjärt också. Nu slickade den bara, det är så svårt att komma åt men den gillar det verkligen. Herren njuter och stönar så fint…slaven älskar att göra allt som är skönt för Herren och Herrens anal är lite underutnyttjad hittills…i början när Herren pratade om strapon och sånt, tänkte slaven att det kändes lite konstigt. Att det liksom är dominant att penetrera någon. Men Herren har fått den att känna att den är Herrens redskap när den gör det och då blir det helt naturligt att göra det för Herren som bestämmer. När det gäller att slicka Herrens stjärt, skulle slaven vilja be Herren om att vi kan försöka prova lite olika ställningar, för det är svårt att hitta något sätt där slaven inte hamnar i en jättekonstig obekväm ställning tycker den. Den skulle klara av att hålla på längre om det var lite mindre obekvämt för den…

Vi hade pratat om att slaven kunde be om att inte få prata så mycket och inte uttrycka sin vilja utan verkligen bara lyda Herren under en dag eller så. Det bad slaven om, men det fungerade faktiskt inte alls. Slaven är faktiskt väldigt pratsam och tycker någon om precis allt. Herren, den övar gärna mer på detta men frågan är hur. Det känns omöjligt faktiskt. Slaven får känslan av att Herren gillar att slaven pratar också *skratt*.

En helt underbar, ny erfarenhet var när vi fick till affären och slaven hade en porrig, genomskinlig body under jackan utan något normalt klädesplagg över. Det var så sexigt, tyckte slaven. Ingen kunde se eller veta förutom Herren och slaven. Den skämdes över att ha sådana porrkläder på sig istället för en normal tröja. Slaven älskar när Herren bestämmer vad den ska ha på sig. Den gör gärna om detta igen, Herre…ja, nu snart ska den faktiskt få göra något liknande. Den ska gå ut en sväng med brösten bundna, tänk om någon som ser slaven kommer kunna ana hur den har brösten under kläderna…?

Nu när det är varmt har slaven inte kläder på sig inomhus när den är ensam eller bara med Herren. Det är så bra! Det bidrar så mycket till slavens känsla av undergivenhet och tydliggör vår maktförskjutning tycker den.

Något som slaven kände i helgen var hur lätt den kom in i en form av subspace (?). Den blev alldeles tom i huvudet och bara gled med. Det var en härlig känsla. Vi får se hur det blir framöver, slaven skulle älska om det kunde vara så ofta. Det var inte så att vi gjorde något särskilt för att uppnå det, det bara hände…

Herre, den här helgen har befäst slavens identitet så starkt. Den längtar efter att vara mer undergiven och den tänker mycket på sådant som vi provat men Herren inte riktigt gillat: att slaven inte får använda möbler, att den får äta på golvet… den känner ett behov av synliggöra maktförskjutningen i vår relation på många sätt. För oss båda. Slaven älskar Herren och är så tacksam över att få tillhöra honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s