Slaven lyckades utföra ytterligare ett uppdrag: vara Herrens toalett utomhus. Vi gick på en promenad och hittade ett ställe som var relativt avskilt i alla fall. Det är svårt i stan, folk överallt och hundägare (eller skumma gubbar) i varenda buske. Slaven hade förberett sig enligt Herrens instruktioner med enbart en kofta över en öppen behå, som den öppnade och visade Herren under promenaden. När vi kom fram gå ner på knä framför Herren och ta kuken i munnen.

Att vara på knä framför Herren med kuken i munnen är en underbar position, väldigt sexig! Herrens kuk är så fin, slaven blir alltid sugen så fort den ser den.

På knä då: Vänta. Och vänta… oroligt lyssna efter någons steg…och vänta på att Herren skulle kunna slappna av och kissa.

Efter ett tag gjorde det väldigt ont i slavens fötter och knän. Den fick byta ställning, men snart gjorde det ont igen. Den blev tvungen att sitta kvar i en väldigt obekväm position.

Till sist kissade Herren i slavens mun. Herren verkade bli väldigt nöjd. Han höll på så länge, tyckte slaven. Den blev allt mer orolig över att någon skulle komma.

Slaven hade så ont i knäna och fötterna att benen började kännas bortdomnade. Det gjorde att paniken över att någon kunde komma och se oss, blev betydligt mindre.

Precis när vi var klara och hade börjat gå därifrån hördes en röst. En tjej som pratade i mobil. Tur att alla pratar i sina mobiler jämt nuförtiden, sa vi. Då hör man när det kommer någon…

Slaven blev helt tagen av upplevelsen. På kvällen längtade den efter att få uppleva det igen. Den hade starka fantasier om förnedrande munknull.

Idag har slaven nyktrat till litegrann och känner att nu på sistone har det gått väldigt fort fram. Slaven behöver lite konsolidering så att säga. Ta det lite lugnt ett tag med allt och bara känna att vi har det bra tillsammans och älskar varandra. Den känner sig sårbar nu.

Eller är det kanske nu Herren ska passa på att ta ännu fler nya steg mot vad han önskar av slaven? Den är så påverkansbar nu känner den. Den har inget eget driv just nu. Ibland så känner den ju själv en stark motivation att vara mer undergiven och har egna idéer. Men nu känner den sig tom och lättpåverkad och har ingen direkt vilja åt något håll. Ovanlig känsla för slaven. Den är osäker på om det är en bra eller dålig känsla faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s