Slaven är såå sugen på helgen som kommer, då vi ska prata om vår relation men också ha det härligt tillsammans…förhoppningsvis. Slaven längtar efter att klä upp sig, sminka sig och få servera Herren. Det var så längesen slaven fick se ut som Herrens slav liksom, det har mest varit myskläder mitt i alla sjukdomar… Sugen på att få tillfredsställa Herren och att bli använd av Herren; alla slavens hål längtar efter kuk nu…och kanske efter olika leksaker också…ja, det är ju helt upp till Herren. Hm, slavens stjärt börjar kännas som att den behöver en buttplugg också…och kanske behöver slaven smisk? Vad känner Herren att han behöver och vad vill han?

Slaven känner hur många steg bakåt den har tagit nu. Vi kommer nog få börja om från början nästan med vad vi ägnar oss åt för lekar och på vilka sätt slaven klarar av att tjäna Herren. Slaven drar sig till minnes endel av det vi gjorde i våras. Det känns så avlägset nu, men slaven hoppas att vi kommer dit igen. Men det är som vanligt bäst att låta det ta tid, tror den? Herren brukar hursomhelst vara så klok i såna här frågor.

En sak som slaven fantiserar om nu är att ha enbart porriga kläder, kanske buttplugg och kanske bundna bröst också… under ytterkläderna när vi går ut på promenad eller handlar… det var längesen. Gamla fantasier om promenader är att ha koppel också och ha bollen i munnen med en halsduk över så andra inte ser…vad skulle Herren tycka om det?

På tal om att prata! Slaven känner själv att den behöver få tillbaka regeln om att inte säga emot Herren och argumentera för sakens skull. Den önskar sig den regeln faktiskt. Att Herren bestraffar den om den bryter mot regeln. Slaven ångrar sig alltid när den har tjafsat emot Herren. Den behöver faktiskt lära sig att vara tyst ibland.

Längtar också efter att få vara mer tydligt undergiven ute. Hålla sig till Herren i affärer och inte springa runt på egen hand. Gå bakom Herren. Fråga Herren om den vill ha nåt i affären, inte bara bestämma själv. Kalla Herren för Herre diskret – osäker på vad Herren vill kalla slaven? Hålla handen diskret på Herrens kuk, det vet slaven att Herren tycker om…

OK, men nu till analysen! Slaven har läst det senaste inlägget innan sommaren och fick en flashback av dåliga känslor. Hade helt förträngt hur illa det kändes då. Insåg att det här behöver bemötas på något vis och har funderat ganska mycket över varför det blev som det blev. Resan var så väldigt bra, men fick en dålig eftersmak.

Av en händelse kollade slaven i vår app som vi har där vi har skrivit ner olika saker förr men invänt på ett tag: regler, önskemål, uppdrag och annat. Slaven har skrivit en egen lista där som heter ”Needs and Wants” efter amerikansk förlaga om hur man bör tänka i en D/s-dynamik. Tanken är att slaven tänker igenom vilka behov som är helt nödvändiga för att slaven ska fungera i relationen och vad slaven gärna vill ha men egentligen kan klara sig utan. Detta kan sedan vara en vägledning för Herren i hur han behandlar slaven, vilka regler han vill sätta upp med mera.

Slavens ”needs” i den listan är:

 • sömn
 • vara varm
 • kärlek, omtanke, bekräftelse
 • närhet
 • maktförskjutning
 • kontroll
 • servera Herren
 • kommunikation
 • avgränsning

När slaven har funderat nu har den kommit på att det som faktiskt hände under resan var att punkten ”kärlek, omtanke, bekräftelse” blev bortglömd. Slaven har tidigare skrivit att den kände sig som ”bara en slav” och det gjorde att den mådde dåligt på riktigt. Inte bara lite ledsen utan så dåligt att den i princip var beredd att avsluta relationen.

För slaven är det essentiellt att basen för vår relation är att vi har ett kärleksförhållande, att vi är ett riktigt par. Under slutet av våren skedde en glidning där det inte längre kändes som att Herren älskade slaven som person utan att han liksom bara ville ha en slav, ett redskap, vilket/vem som helst.

Det förhållningssättet kommer inte att fungera för slaven tyvärr. Det är då den får känslan av att vara värdelös och annat dåligt som den skrivit om. Den hoppas på att Herren är med på hur den tänker och känner i den här frågan och att vi kan komma fram till något som känns bra för oss båda!

En reaktion på ”Analys

 1. Needs and wants är riktigt bra sak att tänka på. Vad fint du skrivit här och vad jag fnissade åt hur lika många av våra needs är och att sömn och vara varm är så viktigt 😆❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s