En händelserik helg som fört oss upp på banan igen. Helt underbart! Hela helgen har vi gått från klarhet till klarhet.

Slaven önskade att samtala i helgen – om vår relation, maktförskjutning och liknande. Herren sa klokt att handlingar är viktigare än ord. Vi enades om att båda behövs.

Och exakt så blev det. Vi har pratat massor om hur vi känner och hur vi vill ha det framöver.

Vi har haft sååå mycket underbart sex som har återuppväckt alla våra slumrande känslor och gjort slaven säker och trygg med Herren igen. Slaven har fått oräkneligt antal orgasmer, flera av dem samtidigt som slaven fått smisk på fittan eller Herren har nypt hårt i bröstvårtan eller liknande. Alla såklart när Herren har ”beordrat” orgasm. Är det något slaven första av allt vill rekommendera till andra som är intresserade av någon form av D/s-relation så är det nog att ge rätt person makt över orgasmerna…

Ah, brösten! Äntligen fick de uppmärksamhet. Slaven fick binda brösten i lördags, först lagom hårt så att den kunde ha det länge…medan vi gick och handlade och gjorde mat. Sedan fick den binda om dem betydligt hårdare. Brösten började genast göra lite ont och antog efter en stund en mycket svag nyansskiftning mot blått. Slaven undrar hur man lyckas få till sådär riktigt blåa bröst som man kan se på sina håll. Det känns inte säkert att ha dem bundna för länge; slaven har läst att när de börjar bli kalla är det en tecken på försämrad blodcirkulation som man ska ta på allvar och det händer rätt fort. Brösten blir lite kalla fortare än de ändrar färg det minsta. Det gjorde i varje fall mycket ont när Herren tog i dem och nöp i bröstvårtorna. När Herren knullade slaven och de blev klämda, var det väldigt jobbigt för slaven och den fick tillåtelse att ta av repet efter ett tag. Brösten är fortsatt ömma till och med idag flera dagar senare….underbart. Känslan när Herren nyper så hårt i dem och samtidigt säger åt slaven att få orgasm är svår att beskriva. Slaven är halvt borta i huvudet, det känns som att den inte kan tänka klart. Den skarpa smärtan samtidigt som orgasmen sköljer genom hela kroppen…

Bara av att samtala kring relationen, ha på sig fina kläder och vara uppsminkad för Herren påverkar slaven känslomässigt. Det är så mycket enklare att släppa tankar på allt vardagligt eller egna tankar om vad slaven vill eller inte vill och istället fokusera på vad Herren vill och vår gemensamma process. Slaven tänker att den mycket oftare vill ha kläder och smink som känns ”slavaktiga”. Ta t ex underkläder. Vad slaven har för underkläder påverkar dens mindset en hel del även om ingen annan ser. Och att andra skulle se…om det nu gick att se på en persons utseende att den är en slav… det är en het fantasi för slaven.

I lördags fick slaven ha på sig enbart underkläder under ytterkläderna när vi handlade. Det var ganska jobbigt för slaven. Den kände sig omoralisk. Efter vår härliga fredagskväll och -natt drabbades slaven på lördagen av tvivel. De vanliga tviveltankarna om att det inte är socialt ok att vara någons slav. Varför känner slaven att den behöver det, det är ju sjukt. Hur kan den vilja lyda någon annan istället för att göra precis vad den själv känner för hela tiden? Vad skulle andra säga om de visste. Många liknande tankar.

Nu är det ju så (som man kan läsa på otaliga ställen på nätet) att bara för att man har en TPE-relation så blir inte slaven totalt kringskuren i vad den göra. Det som TPE innebär är ju att Herren bestämmer över det han vill och tycker är viktigt. Det ger ramar för slaven att förhålla sig till. Och inom ramarna gör den vad den vill precis som vilken människa som helst. Till exempel är Herren inte intresserad av att bestämma vad slaven ska äta när den är utan Herren. Alltså väljer den själv. Även när vi är tillsammans, bestämmer slaven helt själv vad och hur mycket den äter. Den enda regeln är att Herren ger den tillåtelse att börja äta.

Så rent praktiskt i vardagen är det egentligen inte så stor skillnad på att vara ägd eller stå ensam. Det ger däremot slaven en stor trygghet. Den kan luta sig mot Herren. När den är osäker på vad den bör göra kan den fråga honom. Den vet att Herren har koll på var den befinner sig. Den har sina ramar att hålla sig inom. Det känns så bra! Att tillhöra…är mer än en vanlig gemenskap.

Vi enades om att grunden för maktförskjutningen är vad Herren vill bestämma över. Herren sa då ”det mesta”. Men frågan är om det stämmer egentligen? Slaven tror att Herren inte alls vill bestämma över särskilt stor del av slavens liv. Det är så mycket som han inte tycker spelar någon roll. Men hans manöverutrymme är stort om han känner för det någon gång. Då har han möjlighet att bestämma det han vill.

Steg två som slaven tänker är vad slaven klarar av. Där behöver Herren var lyhörd och vi behöver som alltid kommunicera regelbundet.

Steg tre är vad som praktiskt görbart. Vi funderade en hel del på uppföljning. Den frågan är svår. vi km inte på något bra sätt för Herren att faktiskt kunna följa att slaven gör det han har bestämt när han inte är slavens omedelbara närhet. Slaven behöver vara ärlig och Herren behöver känna tillit till slaven. Men det är helt klart en svag länk.

En av de viktigaste sakerna för Herren att bestämma över är nog sex – att Herren kan använda slaven hur och när han vill oavsett vad slaven vill i stunden. Han behöver bara vara lyhörd för vad slaven klarar av. Nu i helgen fick slaven ta emot mycket i redan ömma hål, ah det kändes så bra för slaven. Rent fysiskt gjorde det ont, men det gjorde att slaven kände sig riktigt ägd av Herren och att den tappade tid och rum totalt. Att känna att Herren äger slavens kropp, att känna hur han njuter av den…Den bara lät Herren göra det han ville…efteråt blev det starka känslor för slaven. Känslor av lycka, tacksamhet och kärlek. Den kände sig värdefull och bekräftad. Slaven tycker det är självklart att Herren ska få bestämma totalt över vårt sexliv. Kanske är det enkelt att säga så när den inte utsatts för några direkt prövningar hittills…vi får väl se! Den hoppas på att Herren ändå vill ungefär detsamma som slaven.

En annan viktig händelse för slaven var att få smisk för första gången på mycket länge. Vi kom överens om att bestraffning inte riktigt är nåt för oss. Smisk är disciplin som upprätthåller känslan av att vara Herre och slav. Både Herren och slaven behöver detta regelbundet. Det är svårt att få till i vår vardag tyvärr. Slaven älskar att Herren använder sitt bälte. Det finns där som en påminnelse hela tiden när han inte använder det.

Bestraffningar då, ja det är inte något som passar oss. Herren tycker inte det är roligt att dela ut, det är svårt att hitta rätt bestraffning tillräckligt snabbt efter regelbrott eller vad det nu ska delas ut för och det gör inte riktigt något för känslan oss emellan. För slaven är det en större bestraffning att vara ärlig med att den gjort något otillåtet och se Herren besvikelse än att få något slags straff. Det är härligt att vi känner lika även här!

Ja, vi kom ju överens om att Herren äger slaven och att vi ska gå igenom och uppdatera regler med mera. Allt känns väldigt bra för slaven. Vi har båda rätt känsla för detta nu. Vi får se hur länge det håller innan vi behöver en lugn period igen. För det får man nog konstatera -vårt förhållande är i ständig rörelse och under påverkan av externa faktorer. Det kommer att komma nya hinder som framtvingar en paus eller att vi ligger lågt med maktförskjutningen en period. Och det är helt ok!

Slavens mantra har återigen fått en innerligt djup innebörd för slaven. Den älskar att säga det. Den älskar att leva efter det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s