Idag måste slaven skriva av sig sin sexuella frustration här…det enda den klarar av att tänka på idag är visst sex och Herren…skriva brukar vara bra ändå!

I natt drömde slaven om att Herren skaffade en medhjälpare (haha, det var faktiskt en person som besöker vår DS-profil ibland) som hjälpte till att ta hand om slaven. Vi gick allihopa på en bal på slottet här i närheten och slaven hade en väldigt speciell klänning på sig. En svart balklänning med korsettliv som var väldigt öppet bak och jättevid kjol. Den hade hål för bröstvårtorna där slavens bröstvårtor stack ut, den hade sina fina ringar på sig. En kedja mellan ringarna. Slaven kände sig fin, men den kände samtidigt att dens kläder stack ut lite. Haha… Den där medhjälparen var tuff mot slaven och tillfogade den en del smärta, han drog i den där kedjan, tvingade in en för stor buttplugg och piskade slaven väldigt mycket där på slottet. Efter att balen var slut hade både Herren och medhjälparen sex med slaven, de turades om i slavens två lediga hål. De höll på så länge…

Herren var snäll även i drömmen, haha. Slaven älskar Herren, han skulle inte göra något dåligt mot slaven ens i en dröm. Den hade sitt halsband på sig i drömmen. Det halsbandet är så betydelsefullt för slaven…hm, mycket tankar som dyker upp här nu.

Drömmen påminner slaven om den där Boken om O som slaven läste för längesen. Slaven gillade inte alls den boken, tyckte den var platt och trist och den hade dessutom ett sorgligt slut. Slaven tycker om lyckliga slut!

Slaven vet inte, borde den skämmas för att den skriver om den där drömmen här? Det är första gången slaven har haft en sexdröm med fler än en person involverad haha. Känns pinsamt fast den vet att den inte styr över sina drömmar. Så ja, det känns pinsamt bara att skriva detta.

Såna här dagar kan slaven sakna att kunna få orgasm själv. En orgasm skulle nog göra så att slaven lättare kunde koncentrera sig på annat som den borde göra sen efteråt liksom. Den får ju ta på sig själv obegränsat, men inte få orgasm. Och ja, ärligt talat så ökar det ju bara frustrationen.

Slaven har en blogg på bdsmlr.com där den förr kunde gå in och liksom titta och fantisera och få inspiration till fantasier den skrev till Herren när den kände såhär. Men Herren har nu stängt av slavens tillgång dit, precis som andra möjliga omoraliska sajter. Den känner sig begränsad nu.

Vad gör man?! Slaven upprepar sitt mantra och försöker tänka på att göra sådant som Herren skulle tycka var bra att den gjorde…den längtar efter tid med Herren…den fantiserar om kommande härliga stunder…ah, såna här dagar tänker slaven att den bara borde få ha sex hela dagarna istället för att behöva syssla med jobb och sånt. Någon som känner igen sig i detta, kanske?

3 reaktioner på ”Frustration

 1. Jag tror att det är jobbigt för alla när man är i en period där man är extra kåt och tänker mycket på sex och inte har möjlighet att få utlopp för det.

  Livet är i vägen ibland för sex och ibland är livet sex. Ibland är det mycket som påverkar möjligheten till sex och sessions och ibland klaffar det och man kan ha vilka sessions man vill och hur mycket man vill.

  Det får man bara acceptera och försöka ta till vara på de stunder som går. Det är också därför vissa aktiviteter inte är lika frekventa under vissa perioder. Som för er i somras.
  Livet kommer i mellan.

  Sen förstår jag att det måste vara frustrerande att inte få komma när du vill. Men det är också härligt att gå omkring och vara kåt hela dagarna. Hoppas du får en rejäl omgång snart.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s