Hur har den senaste veckan varit?

Ja både bra och dålig kanske?

Starka känslor, positiva och negativa. Herren tyckte någon gång att slaven var för upprörd över materiella ting. Det skrev slaven en reflektion kring.

Slaven har haft ett uppdrag om att sova med luva, gag, buttplugg och öppna trosor. Det har känts ganska olika olika nätter. Slaven tar alltid av det mesta någongång under natten utan att tänka på det. Den där gagen måste vara gjort av något hälsovådligt material, för den gör alldeles ont i tänderna efter ett tag och läpparna blir torra, svullna och domnade. Luvan går bättre, men den trycker ju lite över ögonen så mitt i natten behöver slaven ta av den också.

En kväll kände slaven verkligen inte för att utföra uppdraget, men den gjorde det ändå så den tycker den har varit ok duktig.

På grund av besök över helgen har tankarna varit på annat. Så är det ju ofta i vardagen. Och det är ju ok. Herren har talat så klokt kring en ram för slaven …som han sätter. Och innanför den kan slaven ta egna beslut. Konsekvensen den här helgen blev att slaven inte kunde motionera alls så mycket som Herren tycker att den ska göra. Men den tror att Herren har förståelse för det. Det är ju inte helgbesök så ofta.

Det mesta i vardagen är helt fritt för slaven. Det känns bra. Den tänker att den är beredd att göra det Herren säger om han vill något.

Ikväll premiär för vår nya vana, om det nu kommer bli en vana, med ”bikt” och disciplin. Både Herren och slaven får prata om hur vi upplevt veckan och slaven kommer få välbehövlig disciplin. Slaven känner sig positiv inför det.

En annan nyhet i veckan är att slaven ska skriva till Herren på morgonen vad den tänker göra under dagen som slav. Det har varit lite svårt att tänka ut, men det kommer nog bli en bra grej tror slaven.

Att skriva är alltid bra. Det gillar slaven generellt att göra…

En reaktion på ”Kort reflektion

  1. Min erfarenhet är att det är mycket lättare att lyda för den undergivna om den är till nån grad upphetsad. Tanken på att lyda kan ge den upphetsningen. Men om tanken inte ger den det av någon anledning så känns det inte lika meningsfullt eller lockande att lyda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s