Kvällen igår. Den började trevligt med mat och normalt prat.

Slaven fick återigen sitt halsband. Det kändes emotionellt men ändå bra. Tills Herren började dra i det på natten, det är jobbigt. Det väcker slaven. Herren drar i slaven och vill att den ska ligga på olika sätt. Den får huvudvärk när den inte sover bra. Huvudvärken har gått över nu som tur är.

Sen efter maten igår skulle slaven då säga vad den hade gjort som inte var så bra i veckan. Den så kallade bikten. Den tyckte att den varit duktig och att det varit yttre omständigheter som gjort att allt haltat lite till och från. Herren tyckte det var ok.

Herren skulle ge slaven disciplin. Smisk. Det gjorde sjukt ont. Herren använde bältet och en badborste av trä. Det gjorde så ont att slaven ryser nu när den skriver om det. Slaven grät. Den blev helt tom inuti och den känslan är kvar än idag. Herren var snäll efteråt förstås. Men slaven var som ett tomt skal på nåt sätt…

På natten sög slaven Herrens kuk väldigt länge. Den fick helt ont i käkarna. Det var ändå trevligt. Slaven gillar att ligga med kuken i munnen och suga lite mjukt riktigt länge. Som sagt, det enda som hindrar är käkarna som blir ömma och stela efter ett tag.

Nu på morgonen råkade slaven tänka praktiskt kring en sak som Herren ville att den skulle göra. Den tyckte den kunde vänta en stund av praktiska skäl.

Herren blev sur och skrev att hans tillfredsställelse minskade. Slaven blev ledsen nu över det.

Men framförallt – den här tomma känslan. Kommer den vara kvar länge? Slaven vet inte. Har inte riktigt känt såhär tidigare. Det känns konstigt, kallt och sorgset.

Det kanske är en konsekvens av att stå ut med sånt den inte vill och att göra sånt den inte vill själv? Det kanske gör att den istället blir tom och känslolös? Det kanske är naturligt att känna så. Herren kanske tycker att det är positivt om slaven börjar känna mindre känslor, den har ju alltid varit så väldigt känslosam. Haft nära till alla sorters känslor.

Vi får se hur det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s