Det här är lite svårt att skriva. Det var en utmanande natt. Slaven har mycket att reflektera över. Den har verkligen svårt att klara av sånt den inte vill själv i stunden. Den vet inte riktigt själv varför eller hur det blev som det blev i natt.

Igår kväll så ville alltså Herren prova det som han hade pratat om tidigare: enbart analsex – länge, tyst, lugnt.

I teorin var slaven med på det. På Herrens order hade den buttplugg hela eftermiddagen och kvällen. Den kände sig relativt redo.

Arbetsdagen var stressig för oss båda, kanske det spelade in också för våra känslor. Men allt kändes bra efter middagen. Vi satt i soffan en stund. Kom i säng i helt ok tid.

Sen väl i sängen visade det sig att det enda Herren ville var att trycka in kuken. Slavens hål var inte helt förberett och då är det mindre enkelt att komma in där. Så det blev liksom en mekanisk känsla av det hela för slaven. Försöka pressa in något som är för stort i ett för litet hål. Eller ok, det var inte det enda Herren ville. Han sa att han ville knulla, sen skulle slaven suga och vara hans toalett. Det var det Herren ville när vi nu skulle fokusera på hans njutning.

OK, redan här blir det fel i slavens huvud. Att Herren bestämmer måste väl inte betyda att det enda han ska göra är att utnyttja slavens hål. Eller visst, om det verkligen är det enda han vill med slaven så är det ju så…men det känns så torftigt för slaven att tänka på. Den tänker också att när Herren pratar om anal only så innebär det inte att enbart ha kuken i analen liksom. Att precis allt annat som brukar ingå i en härlig lek ska uteslutas. Åtminstone tänker inte slaven det. Det verkar lite som att Herren däremot ser just det framför sig? Är det verkligen Herrens drömbild av sex?

Så, slaven kände sig ledsen och oälskad och utnyttjad och grymt förnedrad och det var inte det minsta skönt när Herren höll på där bak. Han höll på rätt länge. Det var obehagligt och sen började det svida. Och sen när Herren kände sig lite färdig så skulle den då suga osv.

Slaven kände sig ledsen efteråt och som att den liksom inte var till särskilt mycket nytta för Herren. Två hål, typ. Inget mer. Herren sa olika snälla saker, men slaven var inte förmögen att ta till sig det han sa. Under natten blev slaven istället arg och sur. Nu har det gått över i alla fall.

Men den funderar rätt mycket över detta. Det går fel varje gång m(som slaven kommer ihåg) som Herren beslutar sig för att enbart fokusera på sin egen njutning. Var ligger felet? Och vad är felet egentligen? Är det så att slaven helt enkelt inte klarar av att ställa upp för Herren och samtidigt känna att Herren tycker om den och behålla ett ok humör? Är slaven för egocentrisk kanske? Eller är det det faktum att sex känns rätt tråkigt när det enda som ska ske är att kuken ska in i ett par hål? att slaven börjar tänka på att när vi gör allt möjligt annat så kanske Herren egentligen bara ”ställer upp”?

Vi har pratat så många gånger om att slaven kan utvecklas genom att göra saker den inte har lust med. Att lägga sitt ego åt sidan ska kunna vara utvecklande. Frågan är om det är det enda som behövs i det här fallet eller om vi borde prova något annat sätt för att både Herren ska känna sig nöjd och slaven ska känna sig nöjd med att den har tillfredsställt Herren? Är det ens möjligt för slaven att komma dithän att Herrens tillfredsställelse är slavens tillfredsställelse?

En reaktion på ”Utmanande natt

  1. Jag tänker att om det är ett sånt förhållande man har och kommit överens om är det Herrens vilja och önskningar som gäller. Maktförskjutningen som den undergivna gör. Låter mannen ta för sig och bestämma vad som ska ske.

    Sen så kommer inte alltid slaven att gå igång på det eller bli kåt och kanske till och med säga stopp. Det måste man också ha regler för. När och hur kan slaven säga nej? Kan den det?

    Sen är jag säker på att din Herre tänker på din njutning också men kanske inte varje gång. Det kan ju också vara en big turn on att slaven bara är två hål. Nästa gång kanske du är jätte kåt och tycker att det är en riktigt häftig upplevelse.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s