Slaven har några insikter idag.

För det första har den tänkt på att det kan börja bli så att den upprepar sig här på bloggen. Det är fullt möjligt att allt den skriver finns i gamla inlägg. Men den vill helst inte gå tillbaka och leta. Den använder ju också bloggen för att skriva det som behöver komma ut just nu, så kanske gör det inget om det är samma tankar som återkommer. Herren har lika dåligt minne som slaven, så den tror inte att Herren misstycker.

För det andra så har den tänkt på hur enkelt det är för Herren att få slaven i rätt mindset igen. Oavsett hur avlägset allt är, så kommer behovet och viljan fram igen när dessa tre omständigheter inträffar samtidigt: vi har en kväll för oss själva utan stress (vilket även innefattar att vi har kunnat sova tillsammans tidigare nätter tätt inpå); Herren ger slaven rejält med smisk; Herren ignorerar fittan och använder enbart slavens andra två hål.

Slaven tänkte verkligen tillbaka på våra tidigare cykler som kommer och går. De tre komponenterna ovan är faktiskt de samverkande faktorerna för att få igång vår dynamik igen när den har försvunnit pga vardagen, sjukdom, jobbstress eller annat – sådant som inträffar hela tiden och som gör att vår maktförskjutning måste förpassas till bakgrunden och undan för undan glöms bort.

När den kommer upp till ytan igen, känner slaven återigen att den är på rätt plats i tillvaron. Den hoppas och tror att Herren känner ungefär detsamma.

Den tredje insikten är att för varje gång som vi återupplivar vår dynamik med maktförskjutning, känns det som att den har utvecklats. Fördjupats.

Varje gång är det något som tidigare var jobbigt för slaven som nu har blivit normalt. Den här gången reflekterar den över Herrens kontroll över slavens mobiltelefon. Slaven spjärnade emot länge om detta. Den tyckte det kändes enormt jobbigt att Herren skulle kunna bestämma över vilka appar slaven kan använda, vilka sajter den kan nå, när den har kontakt med internet. Nu känner den att det är helt normalt och den tänker att det är ett jättebra verktyg för Herren att använda om slaven inte lyder eller om Herren bara vill bestämma.

Varje gång vi återupplivar styrkan i Herre/slav-relationen är slaven redo för ytterligare steg mot ökad undergivenhet och mindre behov av att bestämma över sig själv. Tvärtom längtar den efter att Herren ska bestämma så att den kan koncentrera sig på att lyda. Den tänker på att det är bra om Herren bestämmer när han känner för det – det är inte så att slaven ska sitta stilla och vänta på order jämt. Men när Herren vill något, så ska slaven lyda genast och prioritera Herrens vilja. Visst är det så Herren vill att det ska vara?

Ja, det knyter an till den fjärde insikten idag. Varje gång den kommer igen som slav har den färre tankar på vad den vill själv och på egen sexuell njutning. Förr tänkte den så mycket på om den ville att Herren skulle binda den, använda den ena eller andra leksaken, ge den smisk på ena eller andra sättet…nu reflekterar den över att den inte har så många egna önskningar. Den känner att den vill följa Herren. Den märker att den fantiserar om sådant som den vet att Herren vill.

Fantasierna rör sig just nu om förnedringen och skammen som slaven känner när den har på sig strapon. Ja, bara ha på sig den är jobbigt för slaven av någon anledning. Den tänker på att tillfredsställa Herren med strapon. Att ha på sig kläder som är relativt heltäckande som gör att den blir Herrens redskap (tänker på de svarta kläderna som Herren tycker om). Den tänker på att ha en buttplugg samtidigt, hur skulle det kännas? Det kan den inte riktigt föreställa sig.

Den fantiserar också om att på olika sätt vara toalett för Herren…att Herren kissar i dens mun och sen övergår till att munknulla den. Att få ta emot Herrens kiss i duschen. Att behöva be om att få vara Herrens toalett. Den fantiserar också om att få Herrens kiss i glas – det har den fått en gång och det var extrema känslor av förnedring för slaven då. Den ultimata förnedringen att få dricka det när andra är med som tror att det är någon vanlig dryck. Ojojoj.

En annan fantasi just nu är att ligga långt ner i sängen så den har sin mun vid kuken (eller Herrens rumpa) – känslan som kommer då om att slavens mun är till för Herrens kuk, inte för att prata är stark för slaven. Så stark att den inte brukar klara av att ligga så. Tillsammans med om Herren bestämmer att den inte får prata, blir det närapå outhärdligt för den pratkvarn som slaven vanligtvis är.

Återigen har slavens bröst vaknat till liv faktiskt. Det känns såååå bra. Den fantiserar om smärta för brösten och bröstvårtorna. Klämmor, stretchade bröstvårtor, att ha ringarna längre än vad som känns ok för slaven (den tänker särskilt på att bara Herren har nyckel!), bundna bröst, att Herren använder piska…

Sist men inte minst så fantiserar den om att bli väckt av att Herren börjar använda dens hål. Att vakna av att kuken är i munnen – eller Herrens fingrar för den delen. Eller av att Herren för in sina fingrar i slavens stjärt och sen kuken. Ibland blir slaven arg om den väcks på natten…den styr inte riktigt över sina reaktioner när den sover. Men just nu så känns det som att den bara skulle älska att känna att Herren använde den när han ville.

Ja det här med CNC är som en fantasi också. Ett ouppnåeligt tillstånd? Men att känna att Herren verkligen gör vad han vill oavsett vad slaven tycker om det, det fantiserar slaven om. En fantasi om att slaven säger nej, den vill inte. Men den måste gå med på det ändå.

En sak som slaven tänker mycket på också är hur vi kan utöva dynamiken utan att andra märker det. Det finns en del enkla saker som vi har kommit ifrån. Att Herren går först. Att Herren bestämmer vad vi ska köpa i mataffären – slaven frågar om den har förslag. Att Herren bestämmer vad slaven ska äta och dricka ute utan att fråga slaven. Det där med att använda ”Herre”, ”slav” och ”den” ute i offentligheten är svårt, tycker slaven. När är det ok och när är det inte det? Herren borde kunna använda ”den” rätt ofta. Om slaven säger ”Herre” så borde det inte heller väcka anstöt hos andra. Och när Herren säger ”den” är det lika jobbigt som när han säger ”slav” nästan faktiskt. Det där med tillåtelse att börja äta har slaven glömt på sistone. Det är något som går att göra väldigt subtilt! Samma med att fråga om lov för att gå på toaletten om vi är ute nånstans. Får fundera över fler möjligheter. Det riktigt svåra är egentligen hemma med barn, inte ute bland främlingar. Vi har sagt förr att slaven inte får lämna rummet som Herren är i utan Herrens tillåtelse. Det går att göra utan att andra märker det, tänker slaven. Vad tycker Herren om det? Vi har också pratat om olika tecken förut, men aldrig utvecklat det särskilt mycket. Är Herren intresserad av det nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s